| David112A a întrebat:

Buna TPU, am o urgenta, ma pregateam sa ma culc si mereu inainte ma uit in imprejurari sa vad daca sunt paianjeni dupa pat sau ceva, (am fobie). M-am uitat si am vazut deasupra patului jos langa calorifer un paianjen destul de mare. M-am dus repede sa iau sprayul anti gandaci si pe cand am revenit nu mai era acolo. Acum sunt foarte nelinistit stiind ca el e acolo viu si poate ma culc si da tarcoale pe la mine, sfaturi?

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Sufla cateva jeturi lungi si puternice in aerul camerei!
Iesi din camera si inchide usa (si geamurile) pentru un jumat de ora.
La intoarcere, aeriseste camera timp de minim 5 minute!

| David112A explică (pentru Bula):

E aproape 12 jumate daca incep sa dau cu speay si o trezesc pe mama ma omoara. Cred ca ma culc asa ca pana la urma nu are ce sa imi faca nu?

| Bula a răspuns (pentru David112A):

Paianjeni sunt doar in locuinte uscate. In locuinte umede apare mucegaiul, mai periculos.
Cei care se gasesc la noi nu sunt ofensivi cu oamenii, deci poti dormi linistit.
Si la mine apar cate unul, dar nu le dau importanta.

| Violleta2022 a răspuns:

Eu zic ca-i mai periculos sa tot dai cu otrava aia de gandaci in casa, care-ti intra direct in plamani si poti face cancer la un moment dat, decat un paianjez de casa care este total inofensiv si care te scapa de muste si alte insecte.
Du-te si te culca ca nu ti se intampla nimic!

| Mindfulness a răspuns:

Aia sunt păianjeni de casa, cu picioare lungi și foarte subțiri. Nu îți fac absolut nimic, sunt total inofensivi. Avem noi și de aia periculoși in Romania dar nu ai tu așa ceva în casa. Ai de aia de praf care îi vezi in colturile tavanului.

| Iulianaiuli78 a răspuns:

Dacă tot te simți neliniștit, te poți muta într-o altă cameră pentru o noapte sau poți dormi într-un sac de dormit bine închis. Fobiile sunt dificile, dar să știi că păianjenii, în general, nu au interes să se apropie de oameni.
Trage patul mai departe de perete sau de alte locuri unde păianjenul era...

| alxmjr334 a răspuns:

Nu are ce sa iti faca paianjenul dar pentru linistea ta poti dormi in alta camera