| Legendary431 a întrebat:

Am primit niste injectii de la veterinar pentru cainele meu de 1 an jumatate. Trebuie sa-i fac 2 pe zi; cand i-am facut-o pe prima a fost ok, dar cand i-am facut-o pe a doua, scotand acul i-a tasnit sange dar nu foarte mult
I-am facut-o in zona de pe la sfarsitul coastelor, i-am prins pielea in de-alung si i-am facut-o. Este un bishon.

Multumesc si va rog daca se poate sa primesc un raspuns rapid.este urgent!

6 răspunsuri:
| Pufoshenia a răspuns:

Buna.Daca medicul ti-a zis ca acolo sa ii faci nu e nimic rau. Poate ai atins un vas de sange.Nu e nimic grav.Pa,pa

| Bluebutterfly80 a răspuns:

Asa te-a sfatuit medicul sa i le faci in zona aia? poate ai atins un mic vas de sange, nu cred ca este o problema! dar stiu ca cele subcutan se fac la ceafa, iar cele intramusculare in muschii picioarelor din spate! nici acul nu trebuie sa fie prea mare!
multa sanatate ii doresc happy

| ClassyAndSassy a răspuns:

Inseamna ca acel caine are probleme, du-l la medic, nu mai sta!
Eu sunt medic veterinar si nu este de bine, are o problema, fugi la medic cu el/ea!

| GabrielSeretan2001 a răspuns:

Fai una de dimineata, iar una de seara asa rezolvi probelma.

| GabrielSeretan2001 a răspuns:

Fai una seara si una dimineata

| Legendary431 explică:

Update: veterinarul mi-a spus doar cum sa-i fac, nu si unde. Din cate am vazut pana acum nu are nimic.
Cainele sufera de colita, posibil din cauza genetica imi spune domul doctor.
Injectiile sunt: una cu vitamine printre care si B12, alta este un antibiotic.M-a sfatuit sa-i le fac la aceeasi ora dar mi-a mai spus ca nu prea conteaza atat de mult ora atata timp cat le primeste pe amandoua.
Vad ca nu are absolut nimic acum
Daca se poate, spuneti-mi va rog din ce cauza tasneste sangele cand scot acul si cum se tine acul in momentul in care trebuie sa-i fac injectia.
Va multumesc mult de tot pentru raspunsuri happy