Buna!
Nu trebuie sa-i dai grasimi cum ii dai tu salam pentru ca se va strica la stomac ei sunt foarte sensibil la alimentatie de aceea trebuie sa fii atenta ce ii dai.I-ai Royal Canin ca bobite pentru ca am auzit ca sunt mai bune de cat pedigree-ul normal, pedigree-ul normal are multi calorii, conservanti si coloranti ca la chipsuri pentru om.
Se vede ca ai un caine pretentios la alimentatie.Si daca i-ai dat numai bobite speciale pentru caini cred si eu ca s-a plictisit de mancarea aceea in fiecare zi,la fiecare masa.
Da mai mananca si alte ceva tot ce imi are voie ca mancare gatita este:
-orezul fiert(fara sare sau grasimi vegetale)
-pui fiert(la oala,apa fiarta sa nu fie cu condimente sa fie fara nimic, normal)
-morcov(fiert)
Si cam atat mai tot ce este fiert.
Evita carnea de porc pentru ca i se va face rau de la ea pentru ca e prea grasa, si la mancarea gatita.Ce ti-am spus eu pentru mancare este bun pentru el mai tot ce e fiert.Nu uita pentru ca el/ea n-are voie oase de orice fel.
Il vei hrani cu ce ti-am spus si dai si bobite ca sa se invete cu ele si dai si mancare nu doar bobite ca sa nu se plictiseasca doar de un fel de mancare.
Pa, pa!
Iti recomand sa ii cumperi mancare Eukanuba este de 10x10 ori mai buna decat Pedigree.Chiar daca este putin mai scumpa merita mai ales daca il tii in apartament pentru ca nu o sa mai miroase nu o sa mai alase par si lui ii place mai mult asta. Poti sa ii cumperi in fiecare zi cate un pliculet de mancare umeda de la pedigree sa fii sigura ca a mancat.Ii mai poti da cate putin lapte amestecat cu paine biscuiti sau ce vrei tu dar sa nu fie dulci, Bucatele de carne... orice vrea el sa manance.Sa nu ii dai oase pana la varsta de 1 -2 ani pentru ca ii perforeaza stomacul.Bine ar fi dupa ce isi revine sa il fortezi sa manance mancare speciala(in sensul de a nu`i da altceva chiar daca nu mananca nu de a`i baga pe gat ) sa nu iti faci mila de el ca apoi sa o sa ii fie si lui si tie mai usor.O sa manance el cand o sa simta burta ipita de spate.Du-te cu el la medicul veterinal posibil sa aiba paraziti daca nu mananca acum e varsta cand trebuie sa ai grija la asta.Bafta!
Lol tu crezi ca acel caine o sa manance toata viata numai pedigree? normal ca nu mai mananca boabele alea ...cum ar fi sa mananci tu toata viata numai paine
normal ca poti sai dai si altceva sa anance
Mergi si cumpara un biberon si dai lapte caldut si mai ia niste prafuri cu oase de peste de la veterinar si combinale cu laptele si o ti asa cam 1 luna dupa aceea o sa vezi ca o sa manance si pedigree. daca refuza sa manance laptele puneil intr-un bol si dai cu gurita lui prin lapte co el dupa se linge pe botic si de foame o sa si manance. bafta!
Pai poti sai dai tot de la pedigree :-Pplicuri cu bucatele de carnita cu sos, si lapric cu miez de paine asa au mancat si catei mei cand erau micuti. sper sa-i placa! mult noroc cu rasfatatu . fundita
Http://www.desprecaini.com/yorkshire-terrier-hrana-si-alimentatie/ uita-te aici...
Da ii poti da sa manance si altceva insa trecerea sa nu fie foarte brusca. As recomanda bobitele Royal Canin. In mancarea pe care o va manca te sfatuiesc sa pui si niste mancare cu care este obisnuit. Sper ca ai inteles ce am zis. Funda?
xxxLoveGamesxxx întreabă:
Deniissel întreabă: