| Cucolea_Cristian_2000 a întrebat:

am reusit dupa o luna sa-mi imblanzesc papagalul si as vrea sa multumesc persoanelor care m-au ajutat cu sfaturi.Acum il las liber in camera aproape zilnic, il mangai si chiar acum imi sta pe umar in timp ce scriu... In fine nu vreau sa o lungesc prea mult, problema e ca pierd multe ore cu scoala si cu studiul si simt ca nu pot sa ii ofer suficienta atentie, in plus am observat ca nu mai scoate nici un sunet si mai tot timpul falfaie scurt din aripi de parca ar vrea sa impinga pe cineva. As vrea sfatul vostru, sa-i cumpar o pereche ca sa fie mai vesel cand nu sunt eu acasa sau este vorba despre altceva?

Răspuns Câştigător
| MadalinG99 a răspuns:

Hmm, eu sunt asistent veterinar, problema cu aceste animale exotice este simpla, se gasesc greut medici care sa se priceapa fix pe aceasta ramura. Ai putea sa discuti cu un medic veterinar poate are vreo boala (daca stai in Bucuresti sau intr-un oras mai mare cu siguranta vei gasi). Probabil el se simte singur, eu zic sa-i iei o pereche, pana atunci pune-i o oglina in colivie, vezi daca,, vorbeste" cu oglina. Mai mult de atat nu prea ai ce sa-i faci. Multa sanatate!

| Cucolea_Cristian_2000 explică (pentru MadalinG99):

Multumesc pentru sfat, sper sa nu fie bolnav dar am observat ca in fata oglinzi mai vorbeste putin.

| MadalinG99 a răspuns (pentru Cucolea_Cristian_2000):

Cumpara-i si o pereche, stiu poate esti la scoala si stai mai prostut cu finantele, dar daca strangi putin din piept poate reusesti, daca vrei sa-i inmultesti cumpara 2 femele

2 răspunsuri: