| andreea2011 a întrebat:

am si eu 2 porcutze de guineea una abbisynian, dar cealalta nu stiu ce rasa este peruvain nu este, dar nuci sheltie.Cand am fost la veterinar mi a spus ca este fata ce varsta are si ce masa, dar nimic despre rasa.Chestia e ca blana de pe corp, adica nu de pe cap este atat de lunga incat nu ii se vad picioarele, dar pe frunte are blana scurta si in crestetul capului, iar in zona ochilor are blana lunga ca pe tot restul corpului.Am innebunit cautand pe net, dar nu am gasit mare lucru, niste chestii care nu le am inteles asa ca nu vreau sa mi dati link-uri, dar daca se poate niste poze cu fiecare rasa? Va multumesc...si daca am facut vreo greseala de scriere imi pare ff rau!

2 răspunsuri:
| OctaLoL a răspuns:

Prima data invata sa scrii, iar apoi intoarcete sa-ti raspundem la intrebarewinking

| Oana94 a răspuns:

Http://www.animalloversweb.com/breeds-of-guinea-pigs.html
Stiu ca ai zis ca nu vrei link, dar aici sunt toate rasele de porcusori si cateva incrucisari dintre rase, dar e in engleza.

cel mai probabil este o incrucisare intre doua rase de porcusor, de aceea nu ai gasit nimic. oricum pare o porcuta speciala si important e ca tu o vei iubi asa cum e, nu este atat de semnificativa rasa.
Daca vrei sa mai cauti, intra pe google images si scrie rasa1 + rasa2 mix, si vezi ce gasesti. Sper ca te-am ajutat. :)