Nu o să mai plângă dupa vreo 3 nopți. Normal se dă odată pe zi mâncare, dar având în vedere că e încă pui cel mai bine ar fi ca bolul cu mâncare să fie întotdeauna plin, astfel daca ii este foame sa aiba ce mânca. Spor la treabă.
Sa-ti traiasca mica blanoasa . Micuta va mai plange cateva zile, dar o poti ajuta sa treaca mai usor peste aceasta etapa si sa se acomodeze mai repede.Ca sa o ajuti sa se acomodezez, pune-i o jucarie de plus/o paturica pufoasa in cosulet sau o bluza de-a ta, asa se va calma si nu va mai cere cand in pat cand jos.Cumpara-i jucarii, joaca-te cu ea in timpul zilei, sa-si consume energia.Incearca sa te joci si sa o plimbi inainte de culcare, asa va fi obosita si va dormi cateva ore bune.Cateii mici se trezesc noaptea si mananca, ar fi de preferat sa-i lasi cateva bobite si apa, daca are burtica plina o va lua somnul rapid . Daca are 6 saptamani, fa-i 3 mese pe zi si cea de-a 4 sa fie ceea ce ti-a spus mai sus, sa aiba pe timp de noapte.Mare atentie, nu-i lasa toata ziua bolul cu bobite, fiindca este mica, nu are saturatie, va manca mult (*** calici cand sunt mici) si va avea probleme.Nu exagera cu recompensele sau oasele din piele de vita pentru dentitie.Deparaziteaz-o intern si extern,fa-i vaccinurile la timp si sigur va creste mare,frumoasa si sanatoasa . Cresc cainii de foarte multi ani,am crescut si educat foarte multi puiuti de catei.Din punctul meu de vedere,aceasta perioada este cea mai frumoasa, acum tu-l formezi, tu-l educi, cum il cresti asa il vei avea. Oricand mai ai intrebari, lasa-mi mesaj. Sper sa iti fie de folos raspunsul meu
Am inteles. Totusi nu stiu ce sa fac si in privinta cel 2 probleme: Bani si Timp. Efectiv nu am sa ii fac vaccinuri. Am prins o perioada nasoala si ca sa ii pot face vaccinuri o sa mai treaca inca 2 luni probabil. Imi e tare frica sa nu pateasca ceva in perioada asta avand in vedere faptul ca nu a mai fost alaptata de la 4 saptamani. E un risc sa pateasca ceva? Sau sa se invete sa faca doar in casa daca mai dureaza inca 2 luni pana la vaccinare?