| deea1919 a întrebat:

Am si eu o curiozitate... voi ce hoby-uri aveti?

Răspuns Câştigător
| WeLoveIceCream a răspuns:

Pooi. bascket, tennis, dans, muzica, chitara, pian, hockey de masa, footballbig grin(chiar daca sunt fata), pictura, compus piese(muzicale), teatru, rolle, bike, sa ingrijesc animale:X, sa am grija de copii mici, pc(calculator), cititul(uneori, depinde celaughing), calatoriiiile!, inotul, desenul, shopping, etc...Ale tale?batting eyelashes. sper ca iti plac unele din ce am scris eu acololaughing. fundita?batting eyelashes(daca vreitonguebig grin).Si app. ID meu e asta: lovely_lollipop_preety_sk8r, daca vrei sa vbm.Bye!

15 răspunsuri:
| Herp a răspuns:

Pictura,Psihologia,Iluzionismulhappy

Răspuns utilizator avertizat
| Parker a răspuns:

Ganditul...

caramela
| caramela a răspuns:

Bunawinking m-am lasat de sportu asta, sanatatea nu imi permite...sad dar stau la pc cand am timp, cand sunt bine, si raspund intrebarilor puse de dvs...cand pot citesc carti de rugaciuni, fac dulciuri copiilor mei, si am grija cat pot de fam mea.happy

| Smiley a răspuns:

Desenul>Tu?happy

| andra_7337 a răspuns:

Hobiul meu cind ma fac mare est sa ma fac e sa fiu doctora ce zici imi dai fundita?

| YukiMady a răspuns:

Eu imi doresc ca atunci cand voi fii mare sa devin doctor de urgente. Acum imi plac artele, basket-ul, cantatul la chitara si foarte mult prezenta animalelor.

| qtheodora a răspuns:

Basketul, dansatul, arta
sper ca te-am ajutat

| Mara11Mara11 a răspuns:

Buna,eu ma numec Mara, Hobby-urile mele sunt de a imi face prieteni, de a innota(pe 20.07. 2011 o sa ma un concurs),sa cant la chitara,sa fac castele din carti,sa dansez,desenz, sa ma distrez cu prietenii, sa imi ajut familia.Hoby-urile pentru mine inseamna sa fac ceea ce imi place in fiecare zi, sper ca si u consideri asta. Fundita?

| roky26 a răspuns:

Imi place foarte mult sa pictez

| PιxιeLovesYa a răspuns:

Buna! Hobby-ul meu principal este desenul (desenez anime-uri de...4 ani). Imi mai place sa scriu poezii si sa cant la pian. Poate ne spui si tu hobby-urile tale happy

| trendybijoux a răspuns:

Buna.eu sunt pasionata de margelit.te invit sa vezi creatiile mele pe http://trendy-bijoux.blogspot.com/

| deea1919 explică:

Pai...hoby-urile mele sunt:pian,fac bratarile prieteniei, Desene(in special portrete), am grija de animalutele mele(2 perusi, si un catel)scriu poezii si povesti...si cam atat imi trece in cap pana acumlaughinglaughing oricum mai astept raspunsuriwinking

| Roxy a răspuns:

Tequilla,psihologia,animalele,dormitul,inotul,baschetul,dansul(performanta),ski,shoppingul,expeditile si animalele din nou:X

| TiaFCRB a răspuns:

Baschet Hockey PC-ul Tv-ul rolele animalele foarte mult muzica si dansul

Întrebări similare