Buna eu am avut un caine si stiu cum e l-am tinut de mic pentru. ca sefa lui mama i la cumparat ficei ei de ziua ei de nastere apoi i l-am dat inapoi dupa 2 luni s-a plictisit de el si ni la dat inapoi si dupa un an fix de ziua lui l-au luat inapoi si a murit de la o infectie pentru. ca a mancat o minge de cauciu dar in fine sa iti spun cum l-am drtesat pe el deci l-am invatat sa: deschida usa, sa mearga cu mine cu rolele si skate-ul la aceiasi viteza, sa nu mai roada, sa nu faca nevoile in casa, sa se rostogolesca si etc.mai intai ai nevoie de mici deserturi pentru. caini (nu sunt foarte scumpe)eu luam de 10 lei o punga plina erau niste batoane colorate cu 0, 10 bani buc niste bomboane cu 0.30 bani buc. acelea le adorau si bineinteles oase mici pentru. catei ii poti da si batoane pentru. dantura lor le place mult gustul apoi depinde ce vrei sa il inveti daca vrei sa se rostogolesca fal sa stea pe burta de obicei mangaiel apoi fai cu batonul sau bomboana pe la nas sa o simta dupa misco cu mana in cercuri prin fata lui dar e nevoie sa tepeti de zeci de ori ca sa iasa oricum tot ce vrei sa il inveti trebuie sa ai mica recompensa
Pe youtube gasesti destule tehnici de dresaj http://www.youtube.com/watch?v=09pzVlOuErE
muzicadepoveste întreabă: