anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o intrebare foarte importanta si nu vreau sa va bateti joc de ea.Eu am un canar ( Pasare ) care uneori tot sta cu burta pe picioare,adica nu stiu cum sa explic,sta cu burta pe picioare si nu i se vad. Asa, si am vazut acum ca are o problema la piciorusul drept i s-a umflat si este putin rosu, si tot si-l trage asa in sus, adica se vede ca o doare piciorul si sta pe el cu burtica, Ce problema are? ce a patit si ce pot sa ii fac? sad. I-am spus mamei mele ca vreau sa o ducem intr-o zi la veterinar iar ea a zis ca mai intai sa o mai urmarim sa vedem ce s-a intamplat. Eu tin foarte mult la canarul meu si nu vreau sa i se intample ceva sad :'(.Va rog mult sa ma ajutati ce pot face sa aflu ce a patit si cum sa ii treaca. Dau funda raspunsului cel mai bun care ma va ajuta si voi da si voturi tuturor raspunsurilor doar sa nu fie raspunsuri bagate la misto ca nu o sa le dau vot alora. Multumesc mult ca ati avut rabdare sa cititi asta.

3 răspunsuri:
| 0x11111051 a răspuns:

Faptul ca "sta cu burta pe picioare", poate sa fie cauzate de mai multi factori. Asta si la oameni se intimpla atunci cind persoana are probleme cu spatele in zona lombara.

Ca sa iti dam un raspuns corect, trebuie sa il si vedem. Am in vedere poze ceva, sau video. La momentul dat numai veterinarul iti poate spune ce sa faci.

| Iosif9977 a răspuns:

Hmmm...eu nu am ce sa va spun decat ce stii si tu, adica ca are probleme cu piciorul...iar chiar daca ar stii cineva nu are cum sa te ajute doar daca il vede..asa ca mai bine mergi cu el la veterinar.

| Dismally a răspuns:

Mergi cu el la medicul veterinar, nu ai cum sa iti dai seama asa care este problema.