Ii poti scrie scrisori despre cat de mult iubesti cateii si dai detalii despre ei, poti scrie si cateva poezii, proverbe si i le pui in aspirator, in dulap, pe telivizor, in geanta...si pana la urma sa speram ca ne va lasa pe amandoua si eu lucrez la asta acum
Deci: un caine e o mare responsabilitate, o stiu de pe propria piele! poti sa incepi sa faci lucruri"responsabile", adica: sa iti faci patul in fiecare dimineata, sa stergi praful, sa iti termini temele la timp, etc... mama ta va vedea ca poti sa fi foarte ascultatoare, si asta e bine pentru ca daca o rogi sa iti ia caine se gandeste imd: "dar cine ii va da de mancare de 3 ori pe zi?" "cine ii va strange treburile?". dar daca va vedea ca esti destul de matura si responsabila sa il cresti singura, cresc sansele de a-ti lua unul
sper ca te-am ajutat, pupici:*:* si succes!
P. S. daca accepta ti i-as dona eu pe ai mei, ca am 2 pui negri si mici, eu nu am voie sa-i tzin, in conditziile in care am deja caini si pisici
Eu as sugera sa O rogi ff mult si ff frumos, si sa ii spui ca vei invata la scoala si vei avea mare grija de el,,, ma mine a functionat incearca si tu
Stiu si eu cum e.Eu am vrut un labrador sal tin in casa dar mama si tata nu au vrut.Asa ca am inceput sa fac ce vor ei adica:sa imi fac temele sa o mai ajut pe mama cu treburile si multe altele. Apoi dupa ce i-am intrebat din nou au spus "DA,,. Asa am primit un caine.Acum e mare are 7 anisori