| SchiZz20CMrecords a întrebat:

Buna TPU am si eu o intrebare.
Motanul meu are foarte multa energie zi noapte 24 din 24 s-ar juca continuu, dar faza e ca nu-i place sa steie deloc in brate.De mic nu-i placea lucru asta si daca e sta maxim 10 secunde dupa aia vrea iar joaca.
Mentionez ca are el momentele lui cand vrea sa fie mangaiat luat in brate dar mie mi-ar placea sa fie zilnic asta.
Se poate face ceva in privinta asta sa devina mai mamos?

15 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Am si eu la fel o pisica, tot timpul alearga, nu doreste in brate, nu toarce si are mare placere sa muste, dupa care se asterne ca un pres la picioarele mele, tare mandra de ceea ce face. Astept de un an sa devina si ea mai blanda si degeaba. A devenit stapana apartamentului, chiar daca am luat-o de pe strada.

| SchiZz20CMrecords explică:

Al meu e total diferit laughing nu se sperie de nimic bineinteles ca nici eu niciodata n-am dat in el si nici nu o voi face desi ar cam merita doua peste cur
si la orice ora s/ar juca continuu nu ar sta doamne feri putin in brate laughing

| SchiZz20CMrecords explică:

Na...nu fac asa ceva.Il las sa se prosteacsa cat poate ca doar si el are dreptu asta cum si noi am fost copii si nu stateam locului.
Are doar 2 ani nu grabesc lucruriile dar am pus intrebarea crezand ca poate totusi exista vreo metoda sa devina mai mamos, nu vreau sa-l castrez sau sa-i fac vreun rau doar ca sa fiu eu fericita il iubesc prea mult.

Răspuns utilizator avertizat
| LiviuuuXD a răspuns:

Poti sa incerci sa te joci cu el pana oboseste si adoarme,daca e inca pui e normal sa fie plin de energie, nu cred ca poti sa il faci mai mamos, asa e el, plin de energie, cand imbatraneste o sa fie mai linistit.Eu nu am pisici, am doar un caine, dar animalele de obicei cand sunt pui, sau abia au trecut de 10 luni, sunt mai energetice, chiar si cand face un an.Am avut pisici, recunosc dar multe au murit si o parte din ele au disparut (normal ca nu le-am avut pe toate deodata) incearca sa il bagi mai mult in seama, si cu cat te vede pe tine mai linistit, o sa fie si el mai linistit, el incearca sa te imite intr-un fel.Nu trebuie sa tipi si nici sa il bati, o sa se indeparteze de tine daca faci asa ceva, deci pur si simplu sa nu faci asta.Incearca sa te asezi pe canapea,fotoliu,scaun etc. si stai linistit. Daca vine ademeneste-l cu ceva mancare si ia-l repede in brate,joaca-te cu el, daca ii place sa fie gâdilat e si mai bine, incearca sa razi si tu si sa te joci cu el dupa, sa vezi ca in final oboseste, si atunci strange-l in brate si nu-i mai da drumul ceva timp.Cum a zis Swal, e inca in perioada de copilarie.

| Swal a răspuns:

Inca este in perioada din copilarie...stie ca este iubit iar atunci cand cauta mangaieri doar se alinta... thinking ai un motan energic care te asigur ca se va mai linistii dupa castrare..ador pisiciile, sa-ti traiasca big grin

| Swal a răspuns:

Asta doar daca primeste hrana la discretie...

| mickidutza a răspuns:

Vorbeste cu el, comporta-te cu el ca si un bebe (asa fac si eu), tine-l in brate si nu ii da drumul chiar daca se zbate. alinta-l. etc. succes.

| Miire a răspuns:

Incearca sa te joci cu el cat mai mult cu o minge sau alta jucarie incat sa-l obosesti.Va fi obosit si va sta linistit.

| mariass a răspuns:

Pai nu ai ce. Mai ales ca e pisica, majoritatea asa sunt. Uneori, dupa ce mai imbatranesc devin mai "mamoase", asa cum ai zis tu happy, se mai cumintesc si stau mai mult cu stapanul. Cam asta fac ele : dorm, mananca, se joaca, dorm, se joaca, mananca, dorm. Cam asta e viata lor. A mea are 7 ani si inca prefera sa alerge ca nebuna prin casa decat sa stea la mine in brate. Ai putea incerca sa o iei la tine in camera sa doarma cu tine (daca nu faci deja asta). Sper ca am putut sa te ajut cat de putin. happy

| SchiZz20CMrecords explică (pentru mariass):

De dormit doarme cu mine chiar in pat mancam impreuna sta la periat i place sa-i fac masaje chiar e un motan alintat sa zic asa.dar cea mai mare problema o am cu el cu statu in brate dar banuiesc cum ai zis si tu ca poate dupa 3 4 ani se mai linisteste

| PeaceLoveMusic a răspuns:

Asa cum a crescut asa va fi toata viatahappy

| Keety a răspuns:

Pisoiul meu mereu incerca sa se joace cu mine si cand avea 2 ani ( a murit acum 1 sapt)pisicile sunt ca stapani presupun ca nici tie nu prea iti place sa te ia lumea in brate.Asa este pisoiul tau nu ii place sa il iea lumea in brate

| thoothy a răspuns:

Un pisoi se plictiseste repede in brate si daca vrei sa nu fie asa plin de energie batel o-sa vezi ca nosa sa mai joace cu tine

| SchiZz20CMrecords explică (pentru thoothy):

Poate tu ai merita o bataie nu el.
Daca tu ai fi in stare sa faci asa doar ca sa nu se mai joace un animal nu pot decat sa spun ca iti cam lipsesc cativa neuroni.