| Ioanamaria45 a întrebat:

Buna TPU, am și eu o întrebare pentru cei pasionați de citiri in tarot.
Am încheiat o relatie acum 2 săptămâni, iar fix in ziua aceea eu m-am sărutat cu un băiat prieten cu fostul meu prieten. Am cerut o citire in tarot pentru un triunghi amoros și mi-au picat urm cărți:
As Cupe
Luna
As spade
7 pentagrame
Turnul
Arcana majora 7, 4
Poate cineva sa ma ajute cu o interpretare pentru aceste cărți?

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Stai sa-mi iau globul de aur, sa ma uit in el si-ti zis acusica!
Globul zice ca sarutatul cu prietenii iubitului, este de rau si vei fii pedepsita in viitor.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Minciuni, ghicitul in cărti easte o practica satanistă care induce multa lume in eroare si se pierd bani multi ca cine citeste in cărti sau ghiceste in cafea sunt țiganii, si ei o fac contra unor sume uriase de bani, iar tot ceea ce vad ei in carti si in cafea sunt minciuni, nimic adevarat, dar ele țigancile care ghicesc au pretul lor fix pe care trebuie sa il plăteasca cei care cad prada acestor practici, mai mult, țigăncile nu se limiteaza numai la a ghicii a il mintii o data, ele amenință recurg la blesteme daca tu ca client al ei refuzi sa mai colaborezi cu ea si sa i mai dai banii pe care ea îi cere datorita unui asa zis blestem pe care ea l-a vazut in carti si care daca nu platesti in 24 de ore se va abate asupra ta si a familiei tale, pure minciuni, nimic nu este adevarat, deci stai departe de ghicitori de tarot de ocultism daca vrei aa i ti fie bine, si sa ai si bani, ca țiganii te fac zob.

| johnnny123 a răspuns:

Păi dacă tot "ai cerut o citire în tarot" de ce nu ai primit și "interpretarea" de la persoana care te-a ușurat de bani? Costa extra?

Deși nu sunt pasionat de citiri în tarot, îți pot spune exact ce înseamnă: absolut nimic.

| CIaudiu a răspuns:

Mai exista oameni in 2022 care pun botul la excrocheriile astea?

| 120bulevard a răspuns:

Eu m-as apucat de dat in tarot doar ca sa va iau banii naivilor ca voi si sa ma credeti, e o vorba, "crede si nu cerceta", la cati bani o sa fac o sa isi puna fiscul mainile in cap.

| MotanulAlbastru a răspuns:

Glumești laughing