Emma.ciocul trebuie sa fie rotunjit, daca il are spart sau vreo problema sa nu-l dai cu crema de galbenele ca asa zic astia de deasupra mea, cel mai indicat este sa mergi la un consult la un doctor veterinar deoarece este gratuit controlul. Bafta si sper sa nu aiba nimic nimfa ta.
Buna emma00 Ceea ce vreau sa-ti zic este ca ciocul unei nimfe trebuie sa fie rotunjit.Am un prieten care se ocupa cu tot felul de pasari exotice, si crede-ma am intrebat acelasi lucru... Poti sa pui pe un betisor de urechi un pic de crema de galbenele in caz ca este rana. Daca nu este rana, poti sa-i dai oricum...Incearca si la un medic veterinar poate-ti recomanda o reteta.Te las,
Ja Na!
Partea de jos e dreapta si intra sub aia de sus care e incovoiata.e stil foarfeca oarecum.
E foarte putin probabil sa fie spart!
Poza asta sper ca o sa iti fie de folos :)
http://www.google.ro/......tp?/imgres
Ador papagali din acesta rasa, pot sa spun ca am avut si eu unu de cand eram mic, dar a murit .
Acum depinde daca este mascul sau femela. Din cate stiu masculiiil au mai trept decat femela. Insa tot rotunjit il au!
Daca este drept, posibil sa fie spart insa atunci lar deranja pe papagal si sigur observai!
Sper ca ti-am fost de ajutor!