Nu trebuie sa ii separi atunci cand se miroase,ei vor crede ca catelusul este periculos, vorbeste des cu iei cat mai calm iar cand e totul bine rasplatestei dar in nici un caz sa sa ii apropii cand mananca unul de altul, acordale atentia la toti in mod egal, fii foarte atent la cum reactioneaza animalele atunci cand sunt aproape unul de celalalt. Cauta dupa semne cum ca aceste animale incep sa se obisnuiasca unul cu celalalt(daca nu merge in nici un fel lasa ca catellusul sa mai creasca dar cat mai des sa il faci vazut in preajma acelor caini, bafta!
Daca mananca singur, atunci poate sa supravietuiasca. Poate ar fi bine sa intrebi un veterinar, e cel mai in masura sa iti raspunda.
Il tot ataca ceilalti
Doamne... pentru orice rahat sa mergi la veterinar? NU e psiholog de animale sau vrajitor sa ghiceasc cum vor reactiona cainii. Caini sunt inprevizibili nu sti cum vor reactiona. MAi ales ca sunt crescuti pe strazi batuti si infometati. Il bat pentru ca nu vor sa imparta mancarea isi apara teritoriul.
Un veterinar stie despre comportamentul animalelor mult mai bine decat "psihologii de animale si vrajitorii" de pe TPU. Ca sa il integrezi inapoi unde era, e mult de munca. Odata ce se vor obisnui cu el nu il vor mai vedea ca pe un strain sau ca pe o amenintare pentru ei.
Probabil ca trebuie sa stai o perioada printre ei, sa il ajuti sa se reintegreze.
Dc nu ii zici sa ii bage pe toti in casa sau sa doarma cu ei... HAi ma un raspuns mai bun ca asta nu am vazut. Nu am zis sa nu il supravegheze sau altceva. DA veterinarii iti iau bani pentru orice si daca iti duci cainele pentru ca are purici si il intrebi ce sa ii faci el ii face o injectie si iti cere 50 de leu injectie nu se da pentru purici. poate un praf ceva asa fac ei sa scoata bani de pe prosti. Si veterinari nu au invatat despre comportamentul cainilor ci despre bolile care apar si etc. de unde sa stie un veterinar daca catelu ala va fi acceptat sau nu mai bine il duce la mama omida sa ii ghiceasca in labuta sa vada daca se va inpaca cu familia au...
Daca asa sunt veterinarii din orasul tau, ce sa mai zic, nu te mai contrazic. Eu stiu ca informatiile nu se platesc, si stiu opusul a ceea ce spui tu, dar asta e Fiecare cu parerea lui. O seara buna.
DA am exagerat putin. http://www.4animale.ro/ Aigi poti sa pui intrebari despre orice. Cauta pe acolo blogul despre caini si pune o intrebare iti va raspunde cineva care a trecut poate prin asta sau stiue ce sa faca. Bafta
Lasa-i in pace nu ii mai stresa. DAi la ala micu de mancare separat pana il vor accepta. Nu il vor omora doar il resping.