| iliesimona a întrebat:

Am si eu o problema. Am o catelusa de 2 luni pe care am invatat-o de mica sa isi faca nevoile pe covorase din alea absorbante, dar nu stiu de ce, in ultimul timp isi mai face uneori doar treaba mare in sufragerie si numai acolo, fara alte camere. Am tot certat-o, dar nu merge nimic. Care ar putea fi explicatia si ce-as putea sa fac?

Răspuns Câştigător
| Malvina123 a răspuns:

Trebuie sa o obisnuiesti cu un program de iesit afara, dimineata si seara si sa o astepti pana isi face nevoile. E mai greu ca e mica si mai pot fi "accidente" si in casa, dar se va obisnui. Poti sa intri pe site-ul asta: http://clinicataveterinara.ro/din-placere/ghiduri-de-ingrijire/caini/
Au si pagina de Facebook si ii poti intreba si pe ei!
www.facebook.com/VetMedicalCenter

2 răspunsuri:
| GiGiMan a răspuns:

Pai catelusa face acolo fiindca simte mirosul a ce a iesit din ea acolo si face in continuare acolo se poate ca u sa fi dat cu ceva pe acolo sau sa fi fost vreun miros care a acoperit mirosul nevoilor ei... eu stiu cca cel mai usor inveti un animal sa faca intr-un loc anume punandu-i un pampers pentru copii si dupa ce face pune-i pampersul in locul unde vrei sa faca si o sa simta mirosul si o sa faca acolo happy funda?

| kennzor a răspuns:

Nu stiu mergi la veterinar