| LoloSkate a întrebat:

Am si eu o problema :

Cu aproximativ o luna in urma mi-am luat niste broscute ( 4 mai exact ). Teo - Fifi - Micky - Leo

Micki de cam o saptamana incoace nu mai mananca, nu isi mai face nevoile, sta numai la plaja pe scoica pe care am pus-o ( la lumina becului ) si de fiecare data cand il iau in mana sau cand pur si simplu ma uit la el, deschide gura. Precizez ca ii dau mancare regulat si ii schimb apa regulat. E de specia de apa dulce, Cu tample rosii de florida si e mascul!

Va rog ajutati-ma, nu vreau sa moara. In timp ce celelalte se joaca sau vin la mancare, Micky sta. Care sunt semnele? Ce ar putea sa aiba?

fundita!

Răspuns Câştigător
| RockOut4ever a răspuns:

Incearca sa marest un pic temperatura apei. Daca apa e rece ele isi pierd apetitul. Sunt un fel de incalzitoare pentru acvarii. Si eu am avut o broscuta si nu manca daca apa nu era calda. Nu mai stiu exact care e temperatura medie, intereseaza-te pe net.

2 răspunsuri:
| VladPetcu a răspuns:

Deci eu am 2 Broscute de Florida, si cea care nu prea mananca te anunt ca e femela.Ea mananca, dar nu foarte mult.Cat despre activitate si a mea este cam retrasa, pe cand masculul e activ toata ziua.
Stai linistit nu moare nici-o broasca.
Ale mele au 2 ani de cand sunt asa si sunt in viata.
Stii de ce nu prea mananca acea femela?
Deoarece aceste broaste sunt timide. Dale de mancare si du-te si tu in alta camera 30 de min si dupa intoarcete.

Toate cele bune,
Vlad.

P.S Ti-am mai raspuns odata la aceasta intrebare.