anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o problema cu catelu meu, un ciobanesc german care sare gardu ( se joaca si apoi vine inapoi cam la 2h ) precizez gardul are 2m inaltime. Imi puteti da niste solutii pentru ca, catelul meu sa stea in curte?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cearta-l atunci cand face asta.Intoarce-l cu labutele in sus pentru cateva momente.Repeta asta de cateva ori cand greseste.Va intelege in final ca tu esti stapanul.Mult noroc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună! Scoate-l la plimbări cât mai lungi, câțiva km zilnic. Fă-i padoc acoperit.
Dacă vrei să vezi câinii noștri și padocul lor, aici e un mic serial, găsești la sfârșitul articolului trimiteri la alte episoade. http://zinnaida.ro/2012/07/04/kory-1-catelusa-fmt-60/

| PiTbuLuL a răspuns:

Un lucru simplu orice caine trebuie sa stie de frica stapanului nu merge doar sa il certi mai dai peste bot din cand in cand si o sa vezi ca n-o sa mai aiba curajul sa sara

| Exposito1 a răspuns:

Problema e ca eu nu stau acolo si ma duc la un interval de 3 zile si nu prea as vrea sa ii fac padoc pentru ca nu apara nimica si cu plimbarile, timpul e destul de limitat big grin