1) Logic nu ar putea fi de palma..doar daca nu i-ai rupt ceva. ceea ce nu cred.
2) Cred ca are displazie de sold.
3) Du-l urgent la medicul veterinar!
Catelul a fost poate muscat de alt caine sau a fost batut foarte tere de cineva si cand il mangai ii e teama sa nu il bati. Este un catel foarte sensibil si trebuie sa il iubesti mult si sa ii arati ca tu esti prietenul nu dusmanul lui si in legatura cu schiopatatul poate a cazut sau a fost batut de alt caine, in orce caz poarta-te cat mai frumos cu el mangaiel chiar daca o sa planga la inceput o sa se calmeza in final si o sa vada ca ii esti prieten. Bafta!:*:*
Eu cred totusi ca a tras curent de la gresie si geamul deschis care sta inttodeauna asa..nu l-a batut nimeni, decat eu ii mai dau cata o palma dar foarte rar, in general daca ii spun de multe ori ca nu e bine sa faca un lucru si el tot refuza sa inteleaga. De alti caini nu a fost muscat pentru ca il tin in lesa cand ies afara cu el si am multa grija de el si crede-ma ca il iubesc atat cat se poate. uite acum 5 minute a venit singur la mine si avea chef de joaca ca si cum nu ar mai avea nimic, dar peste ceva timp o sa fie la fel. Sper doar ca e din cauza curentului el fiind si micut
Pai eu zic ca el a fost batut de un caine sau de o persoana si de asta ii e frica cand il mangai.Tu arata-i ca ii esti prieten si nu dusman.Arata-i ca il iubesti, deoarece catelul este foarte sensibil. Cand il mangai si el plange nu te opri, deoarece pana la urma el va vede ca il mangai si atata tot.Iti urez bafta si cred ca ar fi bine sa il vada si veterinarul.
Am fost cu catelusul la medicul veterinar si mi s-a spus ca are lipsa de calciu. In concluzie toate raspunsurile voastre au fost incorecte! Deci, nu mai raspundeti fratilor la intrebari daca nu stiti nimic! Fiecare persoana de pe acest site asteapta raspunsuri poate nu exacte dar cat de putin apropiate de adevar iar unora le place sa comenteze asa fara rost
Si eu tot asa am avut ca sora mea la batut si a mers saracul si l-am ingrijit
mai degraba du-te la doctor cu el
DeeaUcideVisse întreabă: