| WhiskyGirl a întrebat:

Am si eu o problema, in timpul liber stau numai la computer si imi obosesc ochii. Imi puteti da sfaturi de hobbu-uri pentru timpul liber ( in afara de aplicatii tehnologice si citit ). Pentru cel mai bun raspuns dau funda!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ocupatii pentru timpul liber? Pai sunt o infinitate happy
- deseneaza
- fa puzzle-uri
- daca iti plac chestiile handmade, apuca-te de mesterit tot felul sau personalizeaza-ti obiecte din camera, caiete, peretii, etc
- ocupa-te de un animalut
- scrie
- iesi la plimbari cu prietenii
- iesi cu bicicleta
- sunt o gramada de jocuri de societate pe care le poti incerca cu prietenii
- apuca-te de un sport, sau macar incearca s faci cateva exercitii acasa
- invata sa dansezi
- redecoreaza-ti camera (nu ai nevoie de bani, doar de imaginatie)
- invata ceva nou, o activitate care iti place
- incearca sa gatesti retete de dulcuri preferate
- apuca-te de documentat amintirile din ultimii ani (daca ai numa poze pe calculator, scoate la imprimanta cele care iti plac cel mai mult) si apuca-te sa le pui in albume personalizate de tine cu tot felul de citate, amintiri. Poate parea demodat, dar e mult mai placut sa rasfoiesti un album decat sa le vezi pe PC. O sa-ti amintesti de asta cu drag peste ani.
...Sa mai continui? happy

| WhiskyGirl explică (pentru anonim_4396):

Da! vei primi funda!

6 răspunsuri:
| viotedy a răspuns:

Iti iei un animalut si te joci cu el.

| PiTbuLuL a răspuns:

Bei o bere cu baieti,bagi la pacanele, joci un fotbal daca e vreme mai buna, te joci cu un caine sau ceva animal daca ai, faci ceva sport, seara te uiti la tv.Cam atathappy

| CoCoPitikA a răspuns:

Buna! Pai te sfatuiesc sa faci sport! e bine pentru intreg corpul! Poti face cateva exercitii fizice (uitete pe net si vei vede o gramada). Daca o tii tot asa vei avea o silueta superba, daca nu poti iesi cu prietenii in oras, te poti inscrie la ceva(dansuri, teatru, muzica ..etc) Sper sa iti gasesti ceva de folos, se pe placul tau. Sper ca te-am ajutat cu ceva! Succes! Fundita? :*

| vera311 a răspuns:

Pai...poti ivata sa dansezi. laughing)