| Adriiiii a întrebat:

Am si eu o problema...papagalul meu perus a facut primul sau ou...si nu stiu ce sa fac! Ajutati-ma va rog! Multumesc anticipathappy
P. S : FUNDAA!

Răspuns Câştigător
| Nicky06 a răspuns:

In primul rand nu-l atinge caci va lua mirosul tau si papagalul nu va mai fi langa el.Este un semn bun daca papagalul sta langa ou sau chiar pe el dar daca nu, nu este mare problema.Incearca sa ii pui paie sau iarba prin cusca sau ce ai tu.Iar daca ai atins ou (cu mainile goale) incearca sa faci papagalul sa stea langa ou ca sa prinda mirosul lui/ei atat iti pot zice iar de aici in colo (daca papagalul are min 6 luni ) eu zic sa ai incredere in el caci de sigur e oul lui/ei.

4 răspunsuri:
| pushtius1 a răspuns:

Vezi ca o sa gasesti informatii numai bune si complete pe http://perushi.go.ro

Fai un cuib cit mai comod si pune-l linga el, sau elol si fo o fripturacu el.Cum vreila alegerea ta.

| MinniePearl a răspuns:

Daca ai si mascul, trebuie sa ii desparti pentru ca si eu am avut oua si masculul mi le-a spart, trebuie sa le iei cuib si nu trebuie sa atingi oul
si sa pui iarba uscata in cuib

| RaMonaaaBaa a răspuns:

In primul rand trebuia sa ii faci un cuib :X o cutiuta din lemn de exemplu, si puneil acolo! ea se va duce dupa el! crede.ma big grin am avut 9 papagalihee hee big grin