| MiaAdinna a întrebat:

Am si eu o problema... Prin niste circumstante destul de urate mi-am pierdut catelusa. E pierduta de o luna si nu pot da de ea de nici o culoare. Are cip si am trecut-o la vet ca pierduta, am pus anunturi, am scris pe intreg netul, de o luna stau si caut poate apare cineva cu o poza cu ea, dar nimeni absolut nimeni nu a vazut-o pe nicaieri, nu a auzit de ea. Ce as putea face in aceasta situatie sa o gasesc? Efectiv nu e pe nicaieri, o caut ca disperata peste tot si nu dau de ea orice as face. Va rog din suflet, un sfat ceva ca eu una o iau razna. crying(((

Răspuns Câştigător
| Takishima a răspuns:

Pune o poza cu ea prin imprejurari. Eu din cate stiam lasi o haina in locul unde ai pierdut-o ca animalul sa o adulmece si sa se intoarca. Dar trebuie si acesta sa fie destul de familuaruzat cu stapanul sa se intoarca inapoi.

1 răspuns:
| MiaAdinna explică:

UPDATE: Nu am mai gasit-o. Takishima, multumesc de raspuns, insa nu a functionat pentru ca ea nu s-a pirdut in zona in care stau. Eu stau in Dristor iar ea s-a pierdut intr-o comuna de pe langa Bucuresti. O dadusem in grija la cineva o saptamana si abia dupa 3 zile de la pierdere mi-au spus adevarul ca nu o mai au ca a fugit din curte. Totusi multumesc frumos :*