| Batmanuel a întrebat:

Buna TPU am si eu o problema, zilele trecute am trimis un pui de caine rasa bichon prin posta sa ajunga in alt oras, dar nu a ajuns nici dupa 4 zile, inainte sa-l pun in colet i-am dat niste somnifere sa adoarma ca sa nu faca galagie, sa nu latre in cutie, stiti cumva daca e bine sa ma duc la posta sa intreb de ce nu a ajuns? mi-e frica sa nu iau amenda ca nu stiu daca am voie sa trimit prin posta animale.

14 răspunsuri:
| Lala20 a răspuns:

Te rog spune-mi ca glumesti! Oameni denaturati...

| RedNose a răspuns:

Mda...si marmota invelea ciocolata in staniol.

| vangaelis a răspuns:

Mai bine te-ai intreba daca mai este viu.

| KinderBeeeib a răspuns:

Doamne Fereste! Nu credeam ca asa ceva e posibil... nu vreau sa par rea dar : A.E ILEGAL!
B.Catelul nu are nici mancare nici apa, crezi ca ii dau cei de la posta?
C.Cum sa dai somnifere unui caine?
D.Fa bine si gaseste-ti catelul daca nu e deja mort .....Trebuia sa i-l duci personal.
Tie acum iti e frica de amenda nu de viata bietului catel.

| LaChatte a răspuns:

Esti intreg la minte? puteai sa-l dai personal!

| Barbati4Femei a răspuns:

Inteligentul **** mele...Nu te da destept daca nu esti! La posta nu verifica ce se afla in colete!

| crazypretty a răspuns:

Cum sa pui un animal intr-o cutie fara aer bietul catel cred ca ii canta ingerii vesnica pomenire

| Florinut1009 a răspuns:

Serios? Cum naiba sa trimiti un animal prin posta si inca ceva iai facut gauri sa respire si du-te la politie e mai bene!

| Nelly100 a răspuns:

Saracul catelus... Mi-e mila de el. Poate s-a trezit, a facut galagie, cineva a deschis cutia si l-a luat acasa. Gandesc pozitiv laughing))

| daliutza11 a răspuns:

Salut! Inteleg esti speriat dar daca nu vei spune nimic nimanui vei ramane cu remuscari si crede-ma este mult mai rau decat orice amenda. Eu iti sugerez sa le spui parintilor(daca nu leai spus deja) si sa te sfatuiesti cu ei. Bafta!

| diduta12345 a răspuns:

Mai bine ar fi sa intrebi la posta sau poti sa iti ti secretul dar mai bine ai spune adevarul

| diduta12345 a răspuns:

Zi adevarul dar serios sominfere la caini?

| diduta12345 a răspuns:

Nu zau!

| CrAzYkIdoux a răspuns:

Cred ca, cui i-ai trimis coletul s-a dus la posta sa intrebe de catel si aceia iau zis ca nu transporta animale asa ca a plecat si catelul a ramas in cutie murind de sete si foame