Doamne Fereste! Nu credeam ca asa ceva e posibil... nu vreau sa par rea dar : A.E ILEGAL!
B.Catelul nu are nici mancare nici apa, crezi ca ii dau cei de la posta?
C.Cum sa dai somnifere unui caine?
D.Fa bine si gaseste-ti catelul daca nu e deja mort .....Trebuia sa i-l duci personal.
Tie acum iti e frica de amenda nu de viata bietului catel.
Inteligentul **** mele...Nu te da destept daca nu esti! La posta nu verifica ce se afla in colete!
Cum sa pui un animal intr-o cutie fara aer bietul catel cred ca ii canta ingerii vesnica pomenire
Serios? Cum naiba sa trimiti un animal prin posta si inca ceva iai facut gauri sa respire si du-te la politie e mai bene!
Saracul catelus... Mi-e mila de el. Poate s-a trezit, a facut galagie, cineva a deschis cutia si l-a luat acasa. Gandesc pozitiv ))
Salut! Inteleg esti speriat dar daca nu vei spune nimic nimanui vei ramane cu remuscari si crede-ma este mult mai rau decat orice amenda. Eu iti sugerez sa le spui parintilor(daca nu leai spus deja) si sa te sfatuiesti cu ei. Bafta!
Mai bine ar fi sa intrebi la posta sau poti sa iti ti secretul dar mai bine ai spune adevarul
Cred ca, cui i-ai trimis coletul s-a dus la posta sa intrebe de catel si aceia iau zis ca nu transporta animale asa ca a plecat si catelul a ramas in cutie murind de sete si foame