Nu stiu cat dureaza, dar daca este intr-adevar gestanta, la magazinul de animale gasesti un fel de cuiburi micute si rotunde(cred ca sunt artificiale), inpletite si sferice(intrebi acolo daca sunt bune pentru ei, sau ii cumperi ceva unde sa se ascunda, daca are un adapost este mai relaxata
daca face sunetul de o luna nu cred ca va depune oua, e un animal mic nu poate dura atat de mult
totusi pana acum nu a scos sunete nu?
pentru ca a fost timida si nu s-a putut acomoda, iar acum se teme(o varianta)
PS: daca intre cei doi papagali ai tai nu au existat semne de afectiune(giugiuleli) nu are cum sa faca oua, papagalii sunt in general foarte afectivi si raman cu acelasi partener toata viata
nu o obliga sa fie sociabila, fiecare fiinta are caracterul ei, eu tot sunt de parere ca are nevoie de un culcus care sa ii dea sentimentul de siguranta
si daca va avea pui ii va trebui, nu?
Mai bine du-te la un medic veterinar sau sa vina el la tine si iti va explica sau vezi tu oricum iti urez multa bafta
Nu cred ca este perioada de gestatie, cred ca o sa fac oua! Asa facea si perusica mea , de fiecare data cand ma apropiam de ea, ma musca, si acum are 2 oua, si trebuie sa mai faca!
Daca e ceva, uita-te la fundu`ei si vei vedea, : daca e mai lasat in jos, cum ar fi ceva in el, inseamna ca are ou, daca nu, nu stiu, sau poate o sa faca!
Depinde si de ea...nu toti sunt mai calmi cum ai spus tu.uni chiar te musca daca incerci sa'i atingi x.X
Ai putea sa incerci sa o domesticesti..desi e posibil si sa fie in perioada de gestatie
Dureaza cam 14 zile. cel mult in jur de 19.