| BLAYAN a întrebat:

am un bichon de 2 luni jumate mascul si am o cunostinta care are si ea un caine de 3 luni tot mascul, si este mic foarte mic, dar este al naibii de rau, daca il calci pe coada fara sa vrei te musca de zgarie te latra, iar cainele meu e cam naiv, daca il calc sau il lovesc fara sa vreau inchide din ochii si fuge sub pat sa se ascunda. As vrea sa il fac sa fie mai rau, va rog ajutati-ma.

4 răspunsuri:
| DenissaRoxana a răspuns:

Este pui in primul rand, este normal comportamentul. In al doilea rand, este caine de companie..trebuie sa fie bland, nu rau. Daca vrei un caine rau, trebuia sa cumperi unul din rasele agresive.
Eu am un Amstaff..si ma bucur ca l-am 'facut' bland..nu ca alti caini din rasa lui..sa te omoare daca il atingi. Ai grija ce educatie ii dai, cum il inveti acum, cat timp e pui, asa il ai pana moare.

| 187VLAD a răspuns:

Crede-ma e mai bine asa
am avut un caine pe care l-am crescut de mic si mi-am propus sa-l fac sa fie rau, lucru pe care l-am reusit fara prea mult efort
mai tarziu am regretat decizia, deoarece cand voiam sa ma joc cu el mai mereu musca si era foarte neplacut
pana la urma e bichon, nu pitbul

| BLAYAN explică (pentru 187VLAD):

Cum ai reusit sa il faci pe al tau rau?

| 187VLAD a răspuns (pentru BLAYAN):

Il chinuiam tot timpul cand ma jucam cu el, era foarte posesiv cand venea vorba de mancare si in loc sa il las in voia lui, ma prefaceam ca vreau sa-i iau mancarea samd