| MonaiGabriela a întrebat:

Buna TPU am un bichon maltez si a facut otita si nustiu ce medicamente trebuie sa iau si am citit pe net ca trebuie sa il sterg cu otet sau alcool si am facut dar tot nu ii trece adica isi sctura intr-una capul si isi linge labuta si apoi o pune la ureche si se scarpina dau funda pt cel mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
| GheorghiuIoana a răspuns:

Buna! Si eu am tot un Bichon dar e Bolognese. Din fericire nu am avut pana acum probleme cu ea de genul acesta, dar pe tine te-as sfatui sa mergi direct la doctor cu el. Nu stii de ce este plin internetul. Adica pana la urma si in final nu stii care e tratamentul exact si il mai si chinui cu idei venite de la oameni care nu cunosc lucrurile acestea. La multe cabinete veterinare, prima consultatie este gratuita, apoi tratamentul depinde de doctor ce iti recomanda. Eu zic sa lasi deoparte parerea altora si sa te duci direct la un medic cu el (asta pentru binele micutului).
Mult succes, si sa se faca bine

2 răspunsuri:
| Peridava a răspuns:

Mergi mai bine la veterinar. Cu "sfaturile" d pe net, poti sa-i faci mai rau. Un om mai poate spune daca il doare mai tare sau altceva. Un animal, nu.

| MadalinG99 a răspuns:

Nimic nu se compara cu un control la medicul veterinar, asa patesc si pisoii mei.