anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un catel (cel din poza) l-am cumparat din Spania cand avea 6 saptamani. Mi l-a vandut un spaniol si mi-a zis ca e Yorkshire Terrier (imi doream de multi ani acea rasa) mi l-a vandut cu 200 de euro, dar era noapte si nu prea se vedea. Cand am ajuns acasa am vazut ca nu prea seamana cu un yorkie avea fata complet neagra. In timp i s-a mai deschis mult culoarea la fata dar botul lui este alungit (ca al unui chihuahua) si urechile mari dar ii stau in jos. Are blanita destula. Acum are 3 luni. Uitati-va la poza sau pe http://www.cateicufite.ro/haine-catei-concurs/910-Dixie. html, este el si raspundeti-mi: este yorkie sau corcitura de chihuahua cu yorkie?

Răspuns Câştigător
| Cuky a răspuns:

Sincer nu prea stiu ce este.Eu am un yorkshire si stiu exact cum ar trebui sa arate unul din aceasta rasa,stiu foarte multe despre ea. Daca spui ca culoarea s-a deschis si acum arata asa in poza,e super ok,cam asa ar trebui sa fie, botul nu prea stiu exact, iar urechile, absolut, no problem! Ele nu conteaza daca s-au ridicat sau nu.Cunosc pe cineva caruia nu i s-au ridicat urechile pana la 7 luni, iar urechile parintilor yorkshire-ului meu nu sunt deloc ridicate, desi au doi ani, cu toate ca ale lui sunt perfect ridicate, si are 3 luni si un pic. Oricum, eu zic sa nu iti faci griji.Cand te duci la veterinar, il poti intreba pe el daca e sau nu de rasa.Chiar si daca nu e,sa stii ca nu e mare lucru, doar la fel de iubitor va fi si in plus, nu va fi riscant sa ii apara tot felul de probleme, caci cred ca stii ca rasele pure sunt predispuse mult mai mult la probleme, decat corciturile.In concluzie,stai relaxat, ca nu vei muri daca e sau nu yorkie! Tot caine va fi, iubitor, loial, jucaus...etc!

| TeIubesccc a răspuns (pentru Cuky):

Vreau si eu un raspuns aici, te rog : http://www.tpu.ro/......mai-multe/

Multumesc anticipat! :-*

3 răspunsuri:
| alex0110 a răspuns:

Este o corcitura, dar in sensul bun, mie chiar imi place mai mult decat un Yorkshire Terrier. Dar parerile tale, sunt ale tale, ale mele sunt ale mele.

| Dumnezue a răspuns:

Nu este e o corcitura intre cele 2 rase dar este foarte dragalas