anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un catel.L-am cumparat din Spania. Baiatul acela mi-a zis ca e yorkie dar e o corcitura :( si am dat 200 de euro pe el ca era noapte si nu ii vazusem bine fata catelusului :( acum sunt dezamagita ca m-am lasat pacalita. Ce sa fac? Il iubesc mult chiar daca imi doream un yorkie!
PS: Catelul arata asa: http://www.cateicufite.ro/haine-catei-concurs/910-Dixie. html

Răspuns Câştigător
| DedeeAndreea a răspuns:

Buna,LolaLolish.Am vazut catelusul, si este foarte scump si dragalas.Eu ti-as recomanda sa il pastrezi, mai ales daca te-ai atasat de el si il iubesti, chiar daca nu este tocmai ceea ce iti doreai tu.Viata ne ofera multe surprize, si chiar daca nu ne ofera intotdeauna exact ceea ce ne dorim, noi trebuie sa ne bucuram de ceea ce ne da.Deci,daca te-ai atasat de el, pastreaza-l, insa daca nu iti place foarte mult catelul si nu il iubesti, poti renunta la el.Dar in cazul tau, cel mai recomandat este sa il pastrezi si sa il ingrijesti cu multa iubire.Cu timpul, probabil vei vedea ca de fapt este ceea ce ti-ai dorit tu.Bafta! Sper ca raspunsul meu te-a ajutat!

4 răspunsuri:
| Nayuky a răspuns:

E un dulce..si si eu as fi dezamagita.Dar faptul ca il iubesti si ca ai un nou prieten conteaza.Si eu imi doream un yorkie, dar voi avea alt caine.E un dulce catelusul tau si sper sa te bucuri de el^.^^.^

| mayucka01 a răspuns:

Hey! Si tu mi-ai dat un raspuns la intrebarea mea asa ca iti voi da si eu unul. Dupa cum am vazut in poze catelul ar putea fi corcitura intre yorkie si pechinez eu am avut sute de catei pana acum si am doar 10 ani. Iubesc foarte mult animalele si stiu toate rasele de catei.Si pentru ca vreau sa ma fac veterinar invat mult despre ele. Sper ca te-am ajutat!

P.S. Nu ar trebui sa renunti la el daca deja te-ai atasat de el.

| anonim_4396 explică (pentru mayucka01):

De fapt este un chorkie (corcitura de chihuahua si yorkie) uite aici cum arata acum: http://www.cateicufite.ro/haine-catei-concurs/910-Dixie.html
Dar totusi multumesc pentru raspuns

| mayucka01 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ok! Cuplacere