| LeEu a întrebat:

Am un catel mic, de vreo luna jumate sau chiar doua.Acum 3 saptamani el a ajuns la mine-n curte, eu am deja 2 caini si 2 pisici.Eu nu vreau sa-l dau, parintii mei sunt de acord cu acel catel.Pe perioada verii stau in afara Bucurestiului. Spuneti-mi cum as putea sa-l dresez, adica deja s-a invatat cu numele lui Tuffi, cand ii arunc un papuc sau lemn il aduce inapoi.Acum 3 zile cand am fost prin Bucuresti i-am luat o lesa. Cum as putea sa-l invat sa mearga la lesa? I-am pus-o dar nu-i place si se zbate.Si eu as vrea sa-l iau la apartament pentru el are blana spurte si cred ca nu rezista la iarna:-s. FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Ovydiw a răspuns:

Cumpara-ti o carte de dresaj.
Cele mai bune carti publicate in Romania
DRESAJUL PAS CU PAS de Vandergeten, se mai gaseste la Robert Caraman
DRESAJUL CAINELUI DE VANATOARE de Nicolae Stravoiu, se mai gaseste in librarii
ambele au un pret de 35 lei.
In plus pe animale.ro la topicul "carti de dresaj" sunt oferite carti on line gratuit.
Bafta!

2 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Eu zic ca a avut o experienta proasta cu lesa, de aia reactioneaza asa cand vrei sa il legi cu ea. Ai lesa din aceea cu lantul detasabil? Sa incerci sa-i pui numai zgarda, sa te plimbi cu el de mai multe ori asa, apoi sa incerci sa legi lantul de zgarda?

| EuRoXy a răspuns:

Cand iesi cu el la plimbare iei si lesa cu tine si cand i-o pui il plimbi putin cand incepe sa se zbata il iei in brate sau ii dai lesa jos, dupa i-o pui iar in asa fel incat plimbatul legat sa i se para ceva amuzant nu un chin.