| Razvi28383838 a întrebat:

Am un hamster care a fugit, Nu îl puteam prinde, pentru ca era foarte rapid. Il vedeam zilnic, îi dadeam apa si mancare. Dar de vreo 2 saptamani, nu l-am mai vazut. Nu cred ca e mort, daca ar fi mort, ar trebui sa miroase urat. Cred ca a fugit din camera, cum îl pot ademeni? !

5 răspunsuri:
| Ara997 a răspuns:

A scapat in libertate, a taiat-o, cine dracu vrea sa si traiasca toata viata intr-o colivie pentru o lingura de mancare. hai sa fim seriosi daca e soarecenu inseamna ca e prost. libertatea are un gust foarte dulce pentru animalele tinute in captivitate..desi aresi un pret,, foarte piparat, dar asta e, obisnuieste te cu ideea.

| Xaya a răspuns:

A crapat, sorry... Daca l-ai luat de la pet-shop nu ar fi stat niciodata locului oricum

| Razvi28383838 explică (pentru Xaya):

Nu l-am cumparat de la pet-shop. I-am cumparat doar parintii, el e un pui.

| Xaya a răspuns (pentru Razvi28383838):

Asta este firea lor de soareci, daca nu a iesit afara probabil e mort din moment ce nu are ce sa manance. Stii tu, soarecii umbla, se pierd, nu pot sta locului, sunt specii inrudite. Probabil ca e viu daca are ceva comestibil prin casa, adica aproape orice, hamsterul unei colege mi-a halit guma de sters deci... Imprumuta sau inchiriaza o capcana de soareci, dar dinaia care nu raneste. Pune-i momeala ceva mirositor care ii place mult. Daca nu vine...

| Vassii a răspuns:

Poate a murit, dacă spui că nu-l l-ai mai văzut de 2 săptămâni