| JammyBrooks a întrebat:

am un labrador de 2 luni si este mascul.de 1 saptamana(aproximativ) cand face treaba mare are sange pe el. l-am verificat in fiecare zi in litiera si e la fel! nu stiu ce sa ma mai fac.va rog dati-mi o idee ce ar putea avea si dupa voi sollicita veterinarul adica nu imi permit sa merg acum doa in 2-3 zzile.va rog! ajutatia-ma! dau funda si voth

6 răspunsuri:
| LoveDee03 a răspuns:

Cheama veterinarul urgent, nu e normal, succes!

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Ceau
Studiez medicina veterinara:
Draga mea, noi nu avem cum sa ne dam seama ce are cainele, tu gandesti? Cum sa ne dam seama?
Trebuie sa-l duci cat mai repede la veterinar pentru consultatie.Nu lua internetul drept veterinar.
Succes!

| JammyBrooks explică:

E sange 100% am vazut eu tot..maine fac tot posibilul sa il chem

| dmrtr a răspuns:

Buna! sigur este sange?
daca este sange nu este deloc bine, poate chier sa moara, eu te-as sfatui sa mergi neaparat la doctor
bafta! sper sa se vindece big grin

| LucianaGirl99 a răspuns:

Poate ar trebui sa-l duci la un veterinar, dar daca nu-ti permiti..nu sunt sigura suta la suta dar poate avea o hermoragie pe undeva... oricum nu vreau sa te sperii, cum am spus nu sunt sigura big grin. sper sa se faca binewinking. Si eu am un labrador (femela) si a avut tot asa ceva, deoarece a cazut si s-a lovit. happy
Sper sa te ajute big grin.

| bmvv a răspuns:

Caini cat sunt mici o sa faca caca cu sange.De ce?
Pt. ca ei nu mesteca cat sunp mici destul de bine si asta duce la inghiterea unor bucatele mai mari de mancare.Mancarea va zgaria intestinul gros si va duce la excremente cu sange.
Nu te speria este totul inregula.winking