| crysstyna07 a întrebat:

TPU! Am un motan in varsta de 1 an si 2 luni. Duminica am adus acasa o pisicuta in varsta de 3-4 luni. Situatia este urmatoarea... motanul are o placere deosebita sa o sperie (da cu labuta fara gheare pe langa ea - nu in ea) cand isi aduce aminte de ea. Ea este foarte speriata cand il vede si incepe sa maraie, isi da urechile pe spate, dar nu fuge, se pune jos (in nici un caz pozitie de atac). Saracuta de frica nu merge nici la locul de mancare sau la litiera decat daca o pune cineva acolo.
Ce pot face astfel incat motanul meu sa nu o mai necajeasca macar cat timp doarme?
Ce pot face ca ea sa nu mai fie speriata de el, fiindca in final nu-i face nimic rau, decat da o palma pe langa ea si pleaca?

Dupa parerea voastra, cat ar mai dura procesul de acomodare unul cu celalalt?

2 răspunsuri:
| ARF a răspuns:

Eu ti-as sugera altceva. Nu sunt experta in pisici, dar cred ca o sa mearga. Fa-le sa colaboreze impreuna. Fa-le un fel de spatiu de joaca, incat amandoua sa se joace. Jucandu-se, o sa uite de problemele lor, si atunci nu o sa se mai certe. Bineinteles ca la inceput se vor mai certa, dar apoi se vor obisnui. Am o prietena care a fost in aceeasi situatie ca tine, a facut acest spatiu de joaca, iar in 2-3 saptamani au inceput sa se joace impreuna.
Toate cele bune si bafta in continuare.

| crysstyna07 explică:

As dori cat mai multe variante sa-mi spuneti.