| DenisIonut01 a întrebat:

Am un papagal Nimfa Alb la inceput era alb ca perla dar acum dupa 2 luni este cam murdar l-am luat in mana si m-am jucat cu el, ca sa se faca iar alb trebuie sa nu mai pun mana pe el si el sa se curete.Intrebarea este cum e mai bine cu manusi de la farmacie din cauciuc (din alea de doctor) sau manusi de iarna?

5 răspunsuri:
| AnnaAnnne a răspuns:

In nici un caz sa nu.l speli penele isi vor reveni peste un timp si isi vor recapata culoara normala, ai grija sa nu fie murdar din cauza excrementelor din cusca si sa aiba in cusca mereu o chestie din aceea speciala ca sa.si ascuta ciocul ca daca nu ii creste incovoiat si nu mai poate sa manancehappy

| DenisIonut01 explică (pentru AnnaAnnne):

... l-am spalat deja de vreo 5 ori si acum il stropesc cu dinaia de geamuri dar cu apa binenteles.Cand e ud nu mai canta tace ca mutu laughing de obicei ma enerveaza ca, canta dimineata si ma trezeste, nu este de la excremente are gratar sub el

| AnnaAnnne a răspuns (pentru DenisIonut01):

Ai grija sa nu raceascahappy

| thunderstorm a răspuns:

Nu cred ca e murdar pentru ca ai pus tu mana pe el, uita-te in colvie sa nu cumva sa atinga cu coada si aripile de mizeria de jos.Am patit si eu la fel si i-am pus un gratar mai inalt.Bye

| DenisIonut01 explică (pentru thunderstorm):

Nu ajunge jos pe tavita are un gratar si nu se murdareste.