Dragul meu, si eu am un perus (4 anisori) si nu vine pe deget daca nu duc degetelul langa el.
De obicei, unui perus ii ia aproximativ 1 - 3 luni pentru a se adapta cu noul lui mediu.
Cu o pasarica trebuie sa ai foarte mare rabdare.
Daca vrei sa afli mai multe despre pasari, uita-te pe acest forum:
http://forum.softpedia.com/....../index.php
SUCCES
Pai nu vine asa singur pe deget ca sa inveti un papagal sa faca anumite lucruri mai intai trebuie sa il faci sa aiba incredere in tine sa fii prietenul lui si trebuie sa il iei si sa il pui tu pe deget si il feliciti de ex bv baiatu il alinti si ii fac asa mai mult timp ii dai si ceva sa mananke cand a reusit sa faca ceva ce ai vrut dar in timp trebuie sa ai rabdare si vointa sa il inveti anumite lucruri ca si un catel cand e mik e jucaus nu te asculta te mai supara asa si la papagal trebuie sal inveti sa il tii cu tine daca musca ia-l cu un prosopel in timp se dezvata am si eu un papagal si acum a inceput sa vorbeasca sa zica baiatu si te pupa cand mananci se pune pe furculita si mananca si el dar mi-a luat mult timp sa il invat asa bland iti trebuie 1 an maxim 2 sa poti face multe lucruri cu el sper ca te-am ajutat astept o fundita daca ti se pare bun raspunsu si daca ai intelesc ceva daca nu da-mi un pm si iti explic mai bine
Trebuie sa se mai dezvolte ori:ai pui degetul la pieptul lui (am si eu papagal)? Trewbuie sa pui degetul la pieptul lui. Daca nu merge nici asa lasa-l sa se obisnuiasca cu cusca , Funda?
In primul rand e o pasare care debea te-a cunoscut si ii este frica de tine.Nu trebuie sa crezi toate prostiile astea despre papagali ca el st pe deget din primele zile sau ca sta pe umar.Trebuie sa se obisnuiasca cu tine! Lasa-l liber de dimineata pana seara si ai sa vezi ca te va iubi!
pai... l-ai obisnuit cuumva?
daca nu, fa bine si obisnuiestel sa vina pe deget.instista cat mai mult...asa vei reusi:X