Pai asa sunt motanii, pleca in cautarea unei partenere.
Altceva decat castare nu ai ce sa ii faci ( il cheama instinctul de a se imperechea), interezeaza-te daca in orasul/zona ta exista centre de castare gratuita, s-ar putea sa existe, si sa nu dai nici un ban.
Pretul la un motan ar fi in jur de 100-150 lei ( la un cabinet particular), dar s-ar putea sa existe centre de castrare gratuita.
Buna.
Cred ca pleaca dupa femele( pisici) ca sa se imperecheze ( e sezonul imperecherii la pisici), si e normal sa plece dupa cautarea lor, dar sa slabeasca ( nu prea are pofta de mancare cand e dupa pisici).
Poti sa il castrezi, dupa castare nu o sa mai doreasca sa plece in cautarea pisicilor.
Da dar el de 2 luni tot pleaca si mi-a venit saptamana trecuta zgariat pe ''un ou'' problema e ca la castrare costa mult si ai mei nu vor sa il castreze spuna sa il las sa isi faca treaba lui
Mersi mult am sa caut dar nu stiu daca gasesc
Sper sa gasesti.
O zi buna.
Mersi la fel
Pai asa sunt motanii, pleca in cautarea unei partenere.
Altceva decat castare nu ai ce sa ii faci ( il cheama instinctul de a se imperechea), interezeaza-te daca in orasul/zona ta exista centre de castare gratuita, s-ar putea sa existe, si sa nu dai nici un ban.
Pretul la un motan ar fi in jur de 100-150 lei ( la un cabinet particular), dar s-ar putea sa existe centre de castrare gratuita.