| NaomyTommy a întrebat:

Am un pisic (motan) are 1 an jumate de ceva vreme vrea numai afara vine doar sa manance si pleaca a slabit multcrying are 2 luni de cand tot pleaca, ce sa fac sa nu mai mearga afara sa stea in casa

Răspuns Câştigător
| LaLaura a răspuns:

Pai asa sunt motanii, pleca in cautarea unei partenere.
Altceva decat castare nu ai ce sa ii faci ( il cheama instinctul de a se imperechea), interezeaza-te daca in orasul/zona ta exista centre de castare gratuita, s-ar putea sa existe, si sa nu dai nici un ban.
Pretul la un motan ar fi in jur de 100-150 lei ( la un cabinet particular), dar s-ar putea sa existe centre de castrare gratuita.

6 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

Buna.
Cred ca pleaca dupa femele( pisici) ca sa se imperecheze ( e sezonul imperecherii la pisici), si e normal sa plece dupa cautarea lor, dar sa slabeasca ( nu prea are pofta de mancare cand e dupa pisici).
Poti sa il castrezi, dupa castare nu o sa mai doreasca sa plece in cautarea pisicilor.

| NaomyTommy explică (pentru LaLaura):

Da dar el de 2 luni tot pleaca si mi-a venit saptamana trecuta zgariat pe ''un ou'' problema e ca la castrare costa mult si ai mei nu vor sa il castreze spuna sa il las sa isi faca treaba lui

Mersi mult am sa caut dar nu stiu daca gasesc

| LaLaura a răspuns (pentru NaomyTommy):

Sper sa gasesti.
O zi buna.

Mersi la fel happy

| LaLaura a răspuns (pentru NaomyTommy):

Pai asa sunt motanii, pleca in cautarea unei partenere.
Altceva decat castare nu ai ce sa ii faci ( il cheama instinctul de a se imperechea), interezeaza-te daca in orasul/zona ta exista centre de castare gratuita, s-ar putea sa existe, si sa nu dai nici un ban.
Pretul la un motan ar fi in jur de 100-150 lei ( la un cabinet particular), dar s-ar putea sa existe centre de castrare gratuita.

| madamme a răspuns:

Castreaza-l happy