| Issabelle6789 a întrebat:

Buna Tpu.Am un pisoi care are acum 2 luni si nu as vrea sa fie castrat mai tarziu. Locuieste doar in apartament.Intrebarile mele sunt urmatoarele:Cand va avea acea perioada cum trebuie sa procedez eu? Sa caut la cineva pisica? Daca acea pisica e bolnava unde trebuie eu sa ma uit sa nu se imbolnaveasca si el? Trebuie lasat la acea familie cu pisica mult timp? Cam de cate ori pe an are acea perioada de calduri? Mentionez ca e pisoi de rasă

Răspuns Câştigător
| MichaelTeach a răspuns:

Buna! Dupa parerea mea, cel mai simplu e sa il castrezi! Este ceva bataie de cap daca nu vrei sa o faci. Ca sa iti creezi o idee, perioada in care o pisica este in calduri, este in medie de doua ori pe an. Ar fi o idee sa ii gasesti o partenera, dar nu cred ca vrei sa te alegi cu o duzina de pisoi. Daca vrei sa il duci la vreun prieten care are o pisica, poate sa dureze si o saptamana pana cand se imperecheaza. Plus ca acel prieten trebuie sa isi dea seama cand pisica lui este in calduri. Doar ca sa stii, o sa fie bataie mare pe femela si motanul tau poate sa aiba de suferit! Sunt nenumarate motive pentru care e mai bine sa il castrezi. Pot spune ca ii faci un bine. Daca vrei mai multe detalii, imi poti da un mesaj!

| Issabelle6789 explică (pentru MichaelTeach):

Buna Imi poti spune mai multe aici? Nu iti pot trimite mesaj.

| MichaelTeach a răspuns (pentru Issabelle6789):

Depinde acum despre ce vrei sa faci... Am incercat sa iti explic ca este bataie de cap daca vrei sa il imperechezi cu o femela. Trebuie sa gasesti pe cineva care are o femela, dupa aceea sa astepti pana cand acea pisica este in calduri, dupa care astepti ca motanul tau sa o curteze (poate sa il refuze). Daca femela sta la casa, alti motani pot veni sa o curteze si in general iasa cu bataie. Daca spui ca motanul tau este crescut la apartament, instinctele lui de pradator, in timp dispar, incetul cu incetul. Practic daca incearca sa se bata cu un motan crescut la casa, are mari sanse sa il aduci acasa fara un ochi (Doamne fereste). Daca vrei cu adevarat sa il imperechezi, nu o sa fie usor. Decizia iti apartinehappy

2 răspunsuri: