Trebuie sa gasesti o sursa buna care sa-ti spuna daca e sau nu interzis lucrul asta in respectiva tara. Eu tind sa cred ca nu e adevarat. In standard-ul rasei scrie clar ca sunt acceptati cainii cupati in expozitii, deci si ei au canise ce cresc rasa asta, aia ce pot face atunci? Probleme sunt cu pitbullii, fiindca in putine tari rasa aceasta este acceptata...
Intra pe www.pitbullclub.ro si pune acolo intrebarea asta,o sa-ti raspunsa sigur cineva. Este un forum pentru detinatorii de pitbull, amstaff, staff bull terrier, bull terrier, mix amstaff-pit.
Si eu am auzit ca e interzis la nemti cu caine cu urechile taiate cica e mutilat sau ceva de genu' si ca il eutanasiaza. Poti sa i le tai da trebuie sa il lasi aici dupa
e alegerea ta.
app. sa iti traiasca si bafta in luarea deciziei corecte
Uite un raspuns de specilaist
Le cupezi ca asa se numeste taierea urechilor, si gata mergi cu el in Germania si daca te intreaba cineva zici ca asa l-ai cumparat din Ro. Eu asa am facut.
In schimb in Germania nu ai voie sa tai urechile nici coada
Salut! In Germania nu este interzis cainele daca are urechile taiate, este interzis numai daca are un comportament agresiv! Sper ca te-am putut ajuta! Bafta si sa iti traiasca cainele!
Nai treaba frate cu animalul tau! nu iti face nimeni nimic
fara grija, raspunzi pentru el.