Trebuie sa il castrezi. Iti va "marca" toate lucrurile prin casa, daca pleaca se va bate cu alti motani si va veni cu rani, va incerca sa o stearga de cate ori cineva deschide usa, va miorlai, va fi nervos.
Ai sa vezi ca si mirosul litierei se va diminua dupa castrare.
Nu am prea multe pisici in zona, nu prea are cu cine sa se bata insa la partea cu "evadatul", miorlaitul si nervii e adevarat...insa toti imi spuneti ca marcheaza insa n-o face. De cand il am, cel putin eu nu l-am vazut macar o data marcand...ciudat. O sa-l castrez intr-un final, nu-mi permit sa "inchiriez" o pisica sa faca 100+ de pui pe care sa-i gasesc la tomberon.
Multumesc de raspuns! Eu l-as suporta si ii vreau binele dar pana la urma cred ca e mai bine pentru toti sa-l castram.
Marcheaza cand nu il vede nimeni. Dupa o vreme vei observa mirosul. Am avut mai multi motani in familie, toti aveau obiceul acesta. Dupa castrare vor renunta. E mai bine si pentru el si pentru voi sa il "rezolvi". Ca baiat am toata compasiunea pentru el si pentru pierderea pe care o va suferi Contrar parerilor multora, nici unul din motanii mei nu-a ingrasat dupa operatie.
Multumesc pentru fundita!
Castreaza-l pana nu e prea tarziu. Intreaba pretul la mai multe cabinete. Eu am sterilizat pisicuta in Bucuresti cu 120 de lei, dar altul imi cerea 400! Ai grija la cine te duci.
Cel mai bine pentru el e să-l suporți, dacă îl iubești atunci trebuie să-l înțelegi și să-l lați în pace.
Trebuie castrat neaparat. Nu vrem sa marcheze toate dulapurile din casa. Si nici nu vrem sa producem pui in nestire, pe care, apoi, sa ii gasim aruncati langa tomberoane.
Ar trebui sa iei o fetita pentru el...sau sa mai mergi la o prietena care are o pisică.
Dar daca vei neapărat poti sa il castrezi.
Deniissel întreabă: