| AncaIoana2016 a întrebat:

As avea cateva intrebari despre Rottweiler:

E adevarat ca turbeaza?

Se dreseaza greu?

Poate sta intr-un apartament cu 3 camere? Tinand cont ca l scot 3 ore pe zi afara

Fundaa

4 răspunsuri:
| Rocsid a răspuns:

Nu e adevarat.E o prostie asta ca turbeaza..de obicei crizele rabiforme( alea asemanatoare cu turbarea) apar cand cateii au parazitii sau bolii infectioase.
Nu sunt foarte greu de dresat pentru ca sunt inteligenti dar trebuie sa te stie de alfa.Nu are voie nici sa maraie la tine sau la familia ta.
Poate sta linistit in apartament.
Ai grija ce mancare ii dai( cea din cabinete veterinare e cea mai ok pentru puiuti. fara chappy sau pedigree care sunt pline de mizerii si soia) si sa ii faci toate vaccinurile. Fara PORC sau oase de porc sau pui(sunt mancaciosi si pot face obstructie intestinala sau chiar ruptura intestinala).
Sa te bucuri de blanos!

| AncaIoana2016 explică (pentru Rocsid):

Ca mancare ii dau Royal canin special pentru Rott. Dar vreau sa stiu daca canisa Mediguard este de incredere. Si unde pot inregistra cainele la politie tinand cont ca stau in Medias jud. Sibiu?

| Rocsid a răspuns (pentru AncaIoana2016):

Mancarea e super!
Cel mai bine ar fi sa mergi tu dupa pui si sa iti arate testele de dispazie! pedigree-ul e doar o coala de hartie care cica e valoroasa..desi am vazut multi fara pedigree superbi.
Pai trebuie sa fie inscris in asociatia chinologica daca nu ma insel si la politie. Eventual te duci pana la un sediu de politie si intrebi ce si cum pentru ca ei stiu mult mai bine.Eu cu al meu ciobanesc german nu l-am inscris nicaieri pentru ca am iesit in oras cu el o singura data si in rest doar in curte si in padure.Dar e foarte bine ca il inscrii...si sa il inveti de mic cu botnita( din pacate) pentru ca se dau amenzi nasoale ca cica sunt caini mari si agresivi.
Sa te bucuri de blanos!

| AncaIoana2016 explică (pentru Rocsid):

Pai eu pot sa merg la acea canisa ca stau si eu in Medias. Deci nu e o problema.