Joaca-te cu ia, mangaio, gandeste-te ce ii place ei cel mai mult. nu te teme, te va recunoaste.
Multumesc...Sper sa isi recapete increderea!
Stai linistita. te va recunoaste. face asta doar ca sa o bagi in seama
.
O sa ii treaca, acum face asa pentru ca e suparata. A mea i-am dat o pastila de deparazitare si toata ziua a marait la mine si nu ma lasa sa o iau in brate, dar pana a doua zi i-a trecut. Si e normal asta, asa fac pisicile, nu sunt ca si cateii sa vina imediat la tine si sa-ti sara in brate. Le-am mai lasat si noi singure cate o saptamana si cand ne intorceam le trebuia ceva timp sa treaca peste trauma ca au ramas singure si sa se obisnuiasca ca am venit inapoi.
Da-i chiar tu sa manance si tine mancarea in mana, alint-o si joaca-te cu ea isi va reveni nu o da la nimeni :*
Eu tot am pisicuta da amea e tare sireata se preface ca nu ma cunoaste, insa cind simte miros de carne asa repede se incolotaceste de piceorele mele.Dai des ceva gustos si ea te va recunoaste. Eu ca so invat cu mine in primele zile dormeam cu ea pe pat si in truna o mingiiam.Nu e posibil ca un animal pe care l-ai crescut de pui sa nu-ti fie loial.
Exact face si a mea, cand mananc ceva ea vine repede sa ii dau si ei, dar problema este ca atunci cand o tin la mine in brate mam maraie si pleaca.
Pisica mea tot asa face cred ca nu-i place afectiunea
Alenira întreabă: