Ceau
Studiez medicina veterinara:
La un control veterinar ai dus-o?
Nu costa mai mult de 30 lei, un animal = o responsabilitate.
Pot fi multe cauze de la care se manifesta asa, un control la veterinar si vei afla.
Succes si O zi placuta!
Poate este suparata. Cati ani are? Este batrana? Este gestanta? Asa fac pisicile la maturitate dar nu toate. Sa-ti zic ca am avut si eu acum cateva luni o pisica neagra dar acum nu mai o am si facea la fel.
Bună! Poate vrea să se mărite! Sau poate are vreo durere la coloană sau internă. Cel mai bun lucru pe care ai putea să-l facă, dacă o iubești, ar fi să o duci la medicul veterinar.
Te invit pe http://lecturirecenzate.ro/
Faca zu Burtica ca te musca, mi se intampla si me, Cand il Mangai unori ma musca, Asta inseamna ca nu ii place. Mai bine o duci la veterinar, Sper sa nu aiba nimic! Stiu cum e sa vezi cum patese sau moare un Animal de al tau.
Persana mea e mica are 4 luni si face la fel asa se manifeste joaca lor inainte sa se obisnuiasca fugea dar acum se joaca asa. Sper ca te am ajutat
Nu e deloc batrana. pisica mea a trait 20 ani. daca e femela e in perioada de calduri.
Nu e deloc batrana. pisica mea a trait 20 ani. daca e femela e in perioada de calduri.
Deniissel întreabă: