| Biscu04 a întrebat:

As putea sa cresc un paianjen? As vrea sa prind unul in borcan si sa ii pun un capac cu gauri. El si-ar face panza lui si eu ii dau cate o insecta pe zi. Ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| denymarya28 a răspuns:

Buna! Ai putea tine vreo 3 sau 4 sa nu ii fie urat singur dar intr-un acvariu sau ceva de genu asta

8 răspunsuri:
| LeeJiEun a răspuns:

Eu zic mai bine nu.Are doar o viata si las-o sa o traiasca cum vrea ea.Asta nu e viata intr-un borcan! Pentru fericirea lui iti zic sa il lasi unde vrea el.Sa stea in libertate.Zic si pentru paianjeni si pentru toate insectele. Buburuze, albine...

| XxBalonasheeXx a răspuns:

Si eu fac asta! Am o tarantula intr-un acvariu imens.happy Are tot ce ii trebuie.Si ii place mult sa se plimbe pe umarul meu si sa sperie babele happy

| Indispus a răspuns:

Nu ai ce face.Cumpara un caine.

| Crystynyk1 a răspuns:

Da...SI i ai pune lesa si l ai scoate afara... Buna ideelaughing

| Ucigasuldeprostie a răspuns:

Un paianjen pentru a trai sanatos are nevoie de un terariu nu de un borcan cu gauri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar nu in borcan.iai ceva mai mare ca o cutie cu pereti din sticla sa aiba loc de panza pentru ca ei se extind. ofera-i spatiu daca tot vrei sa l ai pentru tine.

| elea a răspuns:

Si daca ai putea ce ai face cu el?

| DrAgOs3D a răspuns:

DA ai putea insa nu doar o musca pe zi cel putin 2 sa aiba si el din ce trai bine.Dar dc iti trebuie un paianejen?