Mai bine nu ii convinge pentru ca intr-adevar sunt fff frumosi dar o sa iti blestemi zilele de cata mizerie face! si in afara de asta un papagal creeaza totusi o obligatie in plus(nu poti pleca in vacanta pentru ca deh ai papagalul!)fundita?
Ascultă de ce zic ei.Fă ce zic ei şi nu te pune în vorbă cu ei.Ia note bune. Dacă respecţi aceste "reguli" sunt şanse destul de mari să îţi îndeplinească dorinţa.
Poti sa le spui ca perusii sunt animale de casa care nu necesita ingrijire excesiva.Sunt animale mici care nu pot sa aiba prea multe boli, se intretin usor si se hranesc cu seminte.In orice caz poti sa iti strangi bani! Daca strangi 100 de lei poti sa iti cumperi unul cu tot cu cusca si mancare. Poti sa faci in asa fel incat sa iei si note mari.Bafta!
Pai.fierul are proprietati magnetice mai mari si mai smechere ca otelul so. atractia data de magnet va fi mai mica in cazul al doilea, cel cu bara de otel. teoretic
depinde de starea barelor ( de otel si de fier)
daca sunt in conditii normale sa nu.
otelul este un aliaj metalic = e facut din mai multe chestii printre care si fier
depinde daca bara din fier este ~pura sau nu
depinde daca asta e tot experimentul...
Pai ai putea sa le spui ca acesta va fi cadoul de ziua ta si tilae va face mai reasponsabila si ca tu numai tu vei avea grija de el! Incearca
Funda?
Pai daca vrei spune-le in loc sati ia un cadou d ziua ta sau sati ia o haina ceva sati ia un papagal mai bine perus mascul ca ala vb
Sincer mai bine dai banii pe altceva. Asa am facut si eu si intr-o saptamana m-am plictisit, a avut mama grija de el ...in fine; incearca sa faci treaba prin casa; sa-i ajuti
Intreabai intr-o faza buna adica nu cand sunt suparat intrabai cand sunt fericiti si linistiti la mine a mers da trebuie sa astept pana imi face propria camera si atunci imi ia
Paii nu stiu inkearka sa inveti bine sa le faci pe plac si sa inkerki sa ii convingi pup la tine :*
SimoneGanu10 întreabă: