| Sophieandme a întrebat:

Buna, TPU! As vrea să îmi cumpăr doi papagali de talie medie sau mare de aceeași specie, mascul și femela. Mi-ar placea sa fie o rasa prietenoasa și jucăușa, daca se poate sa fie și vorbitoare și să se poata dresa mai mult sau mai putin. Sunt din Constanta și mă gândeam să cumpăr din Animax acești papagali, însă nu știu în ce condiții îi voi primi și dacă magazinul este de încredere sau nu. Nu știu nici ce specii sunt acolo, deoarece, când am mai fost la acest magazin, m-am uitat mai mult la chestii pentru câini ( am un câine de 4 ani ). Acum nu pot sa merg sa vad ce au acolo, și nici nu as vrea sa merg in magazin și să nu găsesc nimic, sa merg pe degeaba. Cine a avut sau are papagali, îmi puteți spune ce tip de papagal ați avut și cum a fost, puțin din experiența voastră. Și câteva sfaturi despre cum să îl îngrijesc și de unde ia-ți cumparat cele necesare ( colivia, mâncarea, etc ). Daca este și cineva din Constanta și a fost în Animax, ce specii de papagali au acolo? Vă mulțumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| AdeA1991 a răspuns:

Micul si Marele Alexandru sunt rase de papagali mai mari care vorbesc. si perusi si nimfele invata, dar putin mai lent.

oricum pentru oricare, trebuie sa te ocupi de ele zilnic ca sa invete.
daca nu au la Animax, pot sa iti aduca, tu doar trebuie sa le dai comanda, si mai mult ca sigur un depozit.

3 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Am eu doi dar sunt masculi pe unul îl cheamă Luis Lazarus iar pe celălalt Makaveli - vorbesc într-una ca nebunii și tot îmi zic să le-o aduc pe Diana dar nu știu despre ce este vorba. Ții dau gratis că m-am saturat de ei. Tu doar trebuie să vii până la București. Ții las la portarul de la sediul SOS - filiala București.

| Sophieandme explică (pentru gabicoo):

Scuze, dar nu am timp sa vin până în București. Ce rasa sunt?

| Rizztheseballs6969 a răspuns (pentru Sophieandme):

Rasa ma ti