| twilightt a întrebat:

Buna tpu.As vrea sa imi iau o broscuta testoasa mica de apa si de uscat.As vrea sa stiu cat mai multe despre ea.DE ex:cu ce se hraneste, cand? Pot sa o tin in mana? La cat timp sa ii schimb apa? La ce temperatura trebuie sa fie apa? Cata cantitate de mancare sa ii pun.Altceva despre ea care ar trebui sa stiu? Va rog mult daca stiti spuneti tot.Promit Funda! :*

6 răspunsuri:
| lizemm a răspuns:

Cauta pe net sau ia-ti o carte.

| BlueButterfly35 a răspuns:

Daca vrei o broscuta de apa si de uscat, testoasele pot rezista mult fara mancare asa ca poti sa o hranesti o data la 2-3 zile...dar sa nu o hranesti prea mult, caci isi va lua in greutate si i se va deteriora carapacea.in legatura cu apa, eu ti-as sugera sa o asculti pe vanzatoare chiar daca apa ti se pare ca e murdara, ea nu este, mancarea ii schimba culoarea...apa sa nu fie nici prea rece, nici prea calda, sa aiba 20 - 24 °C.Mancarea: Carnea (peste, vita sau pui) trebuie maruntita sau taiata fasii subtiri, in asa fel incat testoasa sa o poata inghiti. Legumele (rosii, salata, spanac etc.) se toaca marunt. apa in care stau testoasele trebuie sa fie suficient de adanca incat animalele sa-si poata scufunda capul - altfel nu pot inghiti mancarea!

| twilightt explică (pentru BlueButterfly35):

Pot de ex sa o tin putin in mana? Sau putin pe uscat?

| twilightt explică (pentru BlueButterfly35):

Mrs m-ai ajutat mult acum o am deja...Dar nushu ce sa fac sa iti dau funda? Nu merge pur si simplu!

Da, ai putea

Nu tebuie sa-mi dai funda neaparat...ma multumesc ca te-am ajutatwinking in plus, nu sunt disperata de aia care face orice sa primeasca fundawinking laughing