| Alina140663 a întrebat:

Buna TPU...as vrea sa imi iau un animal de campanie si nu stiu ce sa aleg, o sa va spun cateva lucruri despre mine si ce pot sa ii ofer animalului si sper ca voi sa'mi spuneti ce animal mi se potrivestelove strucklove struck:love struck :

DESPRE MINE:
-sunt o fata laughing
-sunt o persoana calda [adica nu ma refer la temperatura corpului laughing]
-nu am foarte mult timp la dispozitie pe care sal pot acorda animalului

CE POT EU SA'I OFER:
-in primool rand dragaste
-daca se imbolnaveste imi permit sa il duc la veterinar si sa'i coompar medicamente
-si vitamine [daca e nevoie]
-spatiul nu este o priblema chiar daca lacuiesc intr-un apartament
-unele animale au nevoie sa iasa afara din cusca sau chiar din casa
-si orice mai are nevoie [ca nu ma apuc acum sa iau animalele in parte. ca fiecare are alte necesitatzi]

sper sa ma ajutatilove strucklove strucklove struck
fundita love strucklove struckhappy
P. S.: am avut o gramada de alte animale [pasari. peste, patrupede. dar din fiecare sunt o gramada de specii]. asa ca ma pot descurca cu orice animal

Răspuns Câştigător
| TrendyHedgehog a răspuns:

Eu am 2 iepurasi pitici.Sunt foarte iubitori si pot fi lasati mult timp singuri(dar sa stea in cusca). Dar ai grija atunci cand ii scoti afara sa ii supraveghezi ca mie mi-au ros toate cablurile din casa.Atunci cand iti ei daca vrei 2 sa ii separi ca altfel o sa se ia la bataie si pana la urma se vor omori. unele rase trebuie periate periodic caci au blanita foarte lunga(angora). Sper ca te-am ajutat succes in cautarea animalutului favorit.

16 răspunsuri:
| CutenessOverLoaded a răspuns:

Iti sugerez o pisicuta de rasa RagDoll sunt amuzante foarte iubitoare de oameni si nu fac prea multe probleme daca le lasati singure.nu au pretentii cand e vorba de alintat in vechime ele obisnuiau sa fie rasfatate la casele regale dar s-au schimbat mult sper ca te-am ajutat:*:*:*mersi mult:X:X:X:X

| SunnyDay79 a răspuns:

Incearca un hamster sau un papagal.nu necesita prea mult timp si sunt usori de ingrijit.

| Doloresidk a răspuns:

Cred ca cel mai bine ar fi pesti. Daca ai spus ca nu ai mult timp [ceea ce pentru majoritatae animalelor e o problema] pentru pesti nu.Trebuie sa le cureti acvariul... dar dupa un timp incep sa devina plictisitori.

| Narcis2007 a răspuns:

Daca aveai mai mult timp tias fi recomandat un bichon asa iti zic sa iti iei un iepure

| Dacianna a răspuns:

Eu iti sugerez sa-ti iei o pisicuta. Nu fac mizerie, so nu trebuie as cureti mult dupa ele ( isi fac nevoile la litiera). Cand vii acasa inghetzata si se cuibareste pe tine si incepe sa toarca te relaxeaza/incalzeste. Pot sta singure in casa mult timp daca au mancare si apa. Sunt foarte dragastoase.
Eu am 3 si tot in apartament stau ( o sa zici ca sunt nebunalaughing ) si nu am multa treaba cu ele. ( indiferent de rasa sunt la fel)

| CraziNess a răspuns:

Iti pot recomanda eu laughing am deja un papagal, 2 caini si niste pesti laughingpoti sa iti ie-i o pisicuta sau un catel un bichon ( este cald si gingas ) ori un iepurasi :X:X:X:X dar cum vrei u happy(sper sa alegi un catel)laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu.eu zic o pisicuta sau un catelus de rasa bichon. ii ador

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un bishon sau un alt catel de rasa, dar care sa nu creasca foate mult pentru ca nu stai la curte si nu poti intretine un animal foarte marewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un fraier

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-mi si mie un comentariu la filmuletul de aici http://theodor1998.wordpress.com/ e despre chinuirea animalelor:((

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un caine dar eu acum nu stiu ce sa zic ca tu ai zis ca nu prea ai mult timp pentru animal.Asa ca ia-ti un beagle sau westy dar mai intai o sa iti dea ceva batai de cap ca ei sunt foare jucausi dar daca sunt dresati foarte bine vor deveni niste animale iubitoare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se numeste animal de cOmpanie cu O nu cu A.
Cred ca ti se potriveste un iepure :-)

| Picipuu a răspuns:

Tie ti se potriveste un hamster
:d

| KagomeHigurashiLoveInuyasha a răspuns:

O catelusa sau o pisica persana ti s-ar potrivi! RASA? Depinde de felul tau de a privi lucrurile. Mie imi plac anumite rase si tie poate nu. Eu iti recomand sa iti iei un catel sau pisica din ce rasa crezi ca are ceva in comun cu tine!
love struck love struck

| DianeBMaria a răspuns:

Incearca un hamster pitic.

Citez : "nu am foarte mult timp la dispozitie pe care sal pot acorda animalului"...
Cainii, pisicile si papagalii au nevoie de afectiune mai ales daca sunt singuri big grin.

Eu am hamster si sincer nu am treaba cu el big grin. Eu cam toata ziua is la cursuri si seara ma mai joc putin cu el.
Sper ca ti-am fost de ajutor :*.

| Dianitta a răspuns:

Uita-te si lamureste-te : http://www.bzi.ro/......die-200820