| xStefiy a întrebat:

Buna TPU as vrea sa imi iau un papagal care sa vorbeasa (sa invete cat mai repede) si -am uitata la poze si dint toti cel mai mult mi-a placut Micul Alexander imi puteti spune cat de repede invata sa vorbeasca si cam cat ar fi unul Funda + Vot happy

2 răspunsuri:
| DianaIstratii a răspuns:

Daca vei cumpara un pui de papagalva fi mai usor sa-l iveti anumite cuvinte.
Oricum, ca să înveţi papagalul să vorbească, trebuie să îl domesticesti şi să îl feresti de alte păsări pentru a auzi constant numai vorbirea umană. Cel mai probabil, prima oară papagalul îşi va pronunţa propriul nume pentru că acesta a fost cuvântul rostit cel mai frecvent în apropierea lui. Cel mai bine e sa alegi un nume care să cuprindă vocalele "a" sau "o", deoarece papagalii mari pronunţă cel mai uşor cuvintele ce conţin vocalele respective. Dacă esti perseverent, papagalul tau poate învăţa diverse sunete şi cuvinte.Dar asta va dura ceva. Daca ii vei spune des acelasi cuvint (sa fie unul simplu) va invata acel cuvint in 1-2 luni, dar cuvintele mai grele in aproximativ 4-5 luni cred...
Micul Alexander este intre 500 lei si 700 lei maxim

| xStefiy explică (pentru DianaIstratii):

Da dar m-am razgandit si imi voi lua nimfa am a spus aceea doamna
ca invata sa vorbeasca in minim 5 luni ( este pui) si as vrea sa ii pun numele Cipy