Hamsterul meu a avut alergie la rumegus si a avut cu totul alte simptome (stranuta si ii curgeau ochii).Nu cred ca asta e problema.Du-te repede la veterinar! Ar putea avea o boala de piele sau paraziti. Sper sa se faca bine! Funda?
Si eu am avut un porcusor de Guineea si a avut aceeasi problema.Din pacate nu prea poti face nimic, este o boala des intalnita la aceste rozatoare.Eu am luat de la farmacie un unguent cu sulf care l am dat in fiecare zi, unguentul a fost recomandat de veterinar.La mine a fost prea tarziu cand i am cumparat unguentul si boala a evoluat si nu am mai avut ce face.Mai bine l ai duce cat mai repede la veterinar sau intrebi la farmacia veterinara despre acest unguent. Sper sa se faca bine, imi pare rau sper ca te am ajutat :*
Ar putea fi si o alergie de la rumegus? pentru ca nu am gasit talas si i-am pus rumegus de fag. :\
Se poate dar cel mai bine e sa l duci urgent la veterinar pana nu e prea tarziu, el o sa stie ce este de facut ^_^
Am fost cu el si a facut o iritatie din cauza rumegusului.l-am schimbat si i-am facut o baie si acum ii creste parul din nou ^_^
Hamsterul meu a avut alergie la rumegus si a avut cu totul alte simptome (stranuta si ii curgeau ochii).Nu cred ca asta e problema.Du-te repede la veterinar! Ar putea avea o boala de piele sau paraziti. Sper sa se faca bine! Funda?