anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa-mi iau o nimfa(papagal) cam cat ar costa? Si nu scot sunete cam tari? Eu dupa-amiaza dorm si nu as vrea sa ma trezesc din cauza lui.

4 răspunsuri:
| RobertAndrei98 a răspuns:

Te-ar costa cam 1 milion si jumtate. Foarte galagiosi nu sunt eu stiu din proprie experienta.Am un papagal nimfa si nu face foarte mare galagie.

| Raluca2121 a răspuns:

Buna! eu am un papagal nimfa din vara asta.Eu am dat 100 de lei pe el.Intradevar,ii mai apuca sa tipe(cante)dar sunt foarte draguti si meria pentru ca nu canta Non-Stop si nu va canta decat dupa ce se obisnuieste cu familia si casa(2-3 saptamani). Daca nu vrei sa cante ia-ti o femela dar la ele suna mai urat adica le tipa nu canta, dar cei drept canta mai putin.Sa stii ca suntfoarte iubitori si blanzi si isi merita banii.
P.S.la inceput, s-ar putea sa nu manance cateva zile dar nu-ti fa griji deoarece e doar speriat. Sper ca ti-am fost de ajutot :* big grin

| viotedy a răspuns:

Uau,nu.tipa cad ii apuca +ca ciupesc foarte rau.costa 80-100 lei.mai bine un canar, e mult mai dragut.

| razvilol a răspuns:

DA cum naiba vreau sa ai papagal si sa nu faca zgomot... ia-ti si u in pan amea un porunbel ala nu face nimic sigur nu te scoala nu stiu care e faza sa iti iei un papagal si sa nu cante sa nu faca nimic sa stea ca o mula in cusca...Da daca tot vrei sa iti iei ia-ti 2 nu unu din catevad nu prea iti place sa faca zgomot asa vor avea ocupatie si nu vor canta. Eu am 9 nmfe 2 perusi si un cantatot si eu vreau sa aud galagie sa cante ceva mai aud cateodata ceva da nu prea multe as vrea sa se auda ca la zoo laughing)

Întrebări similare