| drawing2000 a întrebat:

As vrea sa-mi iau un catel westie din Romania pentru ca acolo sunt mai ieftini si apoi vreau sa-l aduc in uk stie cineva Cat costa sa-l aduc aici? si altele pasaportul, vacinurile. lucrurile nesare.eu vreau sa-l aduc cu masina sau avionul Funda +Vot

2 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Eu mi-am adus doi ciobanesti germani,in Grecia.
I-am cumparat,i-am vaccinat, le-am pus microcipuri si medicul veterinar mi-a eliberat carnetele lor de sanatate cu totul la zi.
Ca sa-i scot din tara m-am dus cu cainii si carnetele de sanatate la Directia Veterinara Judeteana si acolo mi-au eliberat pasapoartele lor, plus un certificat de sanatate valabil pe perioada calatoriei lor.
Asta se intampla acum 5-6 ani si stiu ca nu mi s-a parut ca am platit mult. Unul din caini l-am adus cu masina si unul cu trenul.Nimeni,nicaieri nu mi-a cerut vreun act al lor si nici nu au parut interesati de ele,cu toate ca eu le spuneam "stiti,am si un catel,poftiti actele"!
La avion ti le vor cere sigur,sunt sigura!
Deci,in afara de putin frecus birocratic, plus pretul cainelui, n-o sa ti se para nimic prea mult!

| sissik a răspuns:

Salut, ia un Westie de la un crecator nu din pet-shop ex. http://westie.webgarden.ro/ mergi la oricare medic veterinar si pentru 50 ron face pasaport, dupa aia pot poate sa merge si in UK, cu avion se poate dar trebuie cusca si atat