| yourkittycat a întrebat:

Buna TPUhappy aseara am adoptat doi catelusi de la un amic care i.a gasit pe mijocul drumului. Nimeni nu a vrut sa ii i.a. sunt foarte mici unul negru si unul crem.cel crem este putin mai marisor decat cel negru. Ii tin in casa si le dau mancarica pentru caini.
As vrea si eu sa stiu cum sa procedez cu hranirea si de cate ori pe zi..si daca trebuie acum ca sunt mici sa li se administreze vaccinul sau nustiu
Daca puteti sa imi spuneti cum sa procedez cu ei. Sunt mici si nu vreau sa fac ceva gresit.
Inca nu i.am dus la veterinar.
Multuumesc:*

4 răspunsuri:
| Necuoscut2002 a răspuns:

In primul rand ai facut o fapta buna adoptandui, in al doilea rand eu iti recomand sa ii consulte un medic veterinar si el o sa te ajute deoarece este in domeniu, bafta si sper ca te.am ajutat :* :*

| bee142003 a răspuns:

Eu ti-as spune sa-i duci la un veterinar. Din cate stiu(s-ar putea sa nu zic bine) vaccinul se adminnistreaza cand sunt mai mari(1-2 saptamani?). In legatura cu mancarea, atunci cand proprii mei catei erau mici le mai dadeam si paine inmuiata intr-un sos sau ceva(pentru ca nu puteau musca) Sper ca te-am ajutat! Sper ca acei catei sa creasca mari si frumosi.

| AnielaaEllaMaxii a răspuns:

Foarte frumos! Ma bucur ca mai exista oameni cu suflet! Fiindca sunt mici da-le painica inmuiata in ciorba sau sos big grin Du-i la veterinar sa ii consulte ceva. O sa-ti spuna el ce trebuie sa stii big grin Bafta cu catelusii!

| Talmacel_Alexia_1999 a răspuns:

Bravo!
Hranestei cu mâncare de caini(conserve, salam) si ce mănânci tu dale si lor.Trebuie sa ii hrănești de cel putin 3 ori pe zi.
Este bine ca ii tii la caldurica.Sa nu ii scoti afara(sa doarma) pentru ca vor ingheta de frig.
Din cate stiu eu vaccinul se face la o luna si dupa la vreo 2 luni.Nu sunt sigura.Ar trebui aici sa te consulti cu veterinarul.
Observ ca ai un suflet bun. Daca nu poti tine cateii sa le cauti stăpân, nu ii pasa pe drumuri cum fac altii.
Funda?